Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV 2

Molly Egelind om travle perioder: Jeg savner min datter

Det er ikke altid lige nemt at være skuespiller og mor på samme tid.

TV 2 Charlies nye dramaserie ‘Sygeplejeskolen’ handler om en håndfuld sygeplejeelever, og et af hovedtemaerne er, at man skal følge sine drømme, og det, må man sige, er lykkes for Molly Egelind, der i serien spiller sin første hovedrolle som eleven Anna.

– Det er vildt, men også sindssygt angstprovokerende at have fået en hovedrolle. Selvfølgelig tænker jeg meget over, hvordan folk kommer til at tage imod det, og jeg føler et ansvar, men jeg kan i hvert fald sige, at jeg er stolt over min indsats, lyder det med et smil fra 30-årige Molly. Tv-serien er optaget på kun seks uger i maj og juni måned i år, og de medvirkende og holdet omkring har derfor haft ualmindelig travlt.

LÆS OGSÅ: Christopher afslører ‘Vild med dans’-hemmelighed

– Selvfølgelig er det hårdt at arbejde så intensivt. Vi har haft nogle lange dage, hvor vi har skullet filme mange scener. Man har skullet holde tungen lige i munden, og det har været enormt krævende, forklarer Molly, der netop nu også er aktuel i ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Line og Michael lavede hemmelig aftale under ‘Gift ved første blik’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Nanna fortælle om, at hun bestikker sin datter.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria i stor sorg: Jeg har mistet min søn

Tid til datteren

Privat er skuespillerinden gift med Benjamin Hasselflug, og parret har sammen datteren Ellinor på fire år, hvilket stiller krav om, at Molly kan balance drømmekarrieren med familielivet.

– Jeg tænker egentlig mest på min datter, og det er hende, jeg savner, for alt det praktiske skal nok gå op. Jeg er heldig at have en mand, der bakker mig op, og resten af min familie står også klar med alle de hænder, de har, til at hjælpe. Det er mere det der med at være væk fra hende, som jeg nogen gange synes er lidt hårdt, forklarer Molly, der som datter af skuespillerinde, Søs Egelind, selv er vokset op i et hjem med skiftende arbejdstider. Gud ske lov kan Molly puste ud i de perioder, hvor kalenderen er mindre booket op.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-stjerne viser kæresten frem

– Når toget kører rigtig hurtigt, ser jeg enormt meget frem til at vende tilbage til nogle af de der almindelige hverdagsting. ”Tænk, hvis jeg bare kunne få lov til at tage opvasken eller vaske noget tøj”, og det tror jeg faktisk er en meget sund ting. Det er dejligt at kunne lukke sig lidt om familielivet i længere tid, lyder det fra Molly.

LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

Styr på selvtilliden

Hun havde sin debut som skuespillerinde i filmen ‘Okay’ i 2002 og har sidenhen lavet et hav af film og teaterstykker, hvilket har gjort, at hun efterhånden er vant til at færdes i branchen.

– Jeg er blevet immun overfor det at se mig selv på skærmen. Første gang, jeg så mig selv i en biograf, var som teenager, og det var selvfølgelig lidt tungt, men nu tror jeg egentlig, at jeg er kommet mig over det, griner Molly. En anden ting, der følger med faget, er de uundgåelige anmeldelser, men også dem har Molly sluttet fred med.

LÆS OGSÅ: Laila er ude af ‘Vild med dans’: Man vidste det jo godt

LÆS OGSÅ: Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’

– Anmeldelser er ikke noget, der kan ødelægge min dag. Min selvtillid og mit selvværd er relativt højt, så dem kan jeg godt tåle at læse, og der vil jo altid være nogen, der ikke bryder sig om én, eller det man laver. Sådan er verden jo bare generelt skruet sammen, smiler skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma afslører ‘Vild med dans’-hemmeligheder

SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Stephanie har fået ny kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.