Nyeste artikler
Se alle

Moster Niller om stjernebokserne: Jeg havde mine fordomme

'Familien fra Bryggen'-stjernen var bestemt skeptisk, inden han skulle møde de andre reality-stjerner i 'Stjerne Boksning'.

‘Familien fra Bryggen’-stjernen Moster Niller er en af de 19 kendisser, der træner på livet løs for at blive kampklar til Geggo og Gengiz’ store stævne, ’Stjerne Boksning’, der løber af stablen den 7. september.

Her skal deltagerne mødes i bokseringen og kæmpe mod en modstander i samme vægtklasse, og vinderen løber med æren og en præmie på 10.000 kr.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste

Udover at Moster Niller under træningsforløbet er blevet overrasket over, hvor hårdt det egentlig er at bokse, er han også blevet meget overrasket over de andre stjerneboksere:

– Jeg har en fantastisk connection til de andre, vi har god kemi, og man glæder sig til at se dem allesammen under træningen, forklarer han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet

LÆS OGSÅ: Moster Niller om ‘Stjerne Boksning’: Jeg vil slå et slag for homoseksuelle

– Vi har jo alle haft fordomme om hinanden, tænker jeg, og især om ‘Paradise’-deltagerne, men alle har virket virkelig positive. Der er nogen, hvor jeg har tænkt, at de var for blærerøvsagtige og aggressive, men de har bare været super søde, helt nede på jorden, rare og stille og rolige. Så det har bare været super fedt.

Se hele interviewet med Moster Niller øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvem af de andre deltagere, som han helst og mindst vil møde i bokseringen.

LÆS OGSÅ: Selvsikker ‘For lækker til love’-Simon: Jeg vinder helt sikkert i ‘Stjerne Boksning’

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.