Nyeste artikler
Se alle
Nadia Shila og Jeremy (Foto: Discovery Networks Danmark)

Nadia Shila flytter i ny lejlighed uden sin mand

Nadia Shila har fundet en lejlighed, men hun flytter ind uden sin mand.

For en måned siden udløb lejekontrakten på den lejlighed, hvor Nadia Shila, hendes mand Jeremy og Nadia Shilas mor, Heidi, har boet det seneste år. I en periode var det uvist, hvor familien skulle flytte hen, men nu har de fundet et nyt sted at bo. Det bliver dog ikke dem alle, der flytter med.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila fastslår: Vi er ikke fattige

– Jeg har endelig fået min lejlighed, og de sidste par uger er gået med at flytte, flytte, flytte og atter flytte. Det hele gik lidt stærkt, da jeg oprindelig først havde udsigt til en lejlighed et par uger – til måneder efter, men lige pludselig var der noget ledigt og nogenlunde billigt, som jeg sprang på. Det er en dejlig 2 bed 1 bath i et dejligt kulturrigt område sådan cirka 2 miles fra downtown L.A., og jeg elsker det, skriver Nadia Shila på sin blog og fortsætter:

– Hope nyder atter at have plads at udfolde sig på, og jeg nyder at have køkken, køleskab, komfur og tag over hovedet. For nu flytter min mand ikke ind, vi har stadig nogle ting at arbejde på, men vi ser hinanden dagligt. Jeg elsker min mand og vil altid gøre det, uanset hvordan og hvorledes.

SAY WHAT? Skal Nadia Shila og Jeremy have endnu et barn?

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Heidi slog en stor prut midt under datterens bryllup.

LÆS OGSÅ: Frygtede alvorlig hjertefejl: Nu har Nadia Shilas søn været til scanning

Derfor er der krise

Krisen og pausen mellem Nadia og Jeremy, som begyndte allerede inden fødslen af deres andet fælles barn Hayden, lever altså stadig i bedste velgående. Hayden kom ellers til verden på parrets 1 års bryllupsdag, men et par måneder forinden havde de besluttet sig for at holde en pause i forholdet. Dengang forklarede Nadia Shila krisen med følgende ord.

– Først og fremmest skal man se på det hele billede. Min mand og jeg har været gift i over et år og har været sammen i to et halvt år. Vi har fra dag ét været sammen, altså boet sammen, og det kan skabe en masse gnidninger. Både min mand og jeg har problemer med kommunikation og har det med at føle os angrebet, så derfor brænder vi mange gange sammen under diskussioner og skænderier, hvilket mange par kan opleve, skrev hun på bloggen og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Heidi raser efter Nadia Shilas fødsel: De kællinger er jo til grin!

– I marts valgte jeg at tage en pause og fraflytte til et motel. Dels for selv at få noget luft og dels for at give min mand noget luft. På samme tid har vi jo min mor boende, hvilket heller ikke umiddelbart er sundt, da hun har lidt svært med grænser, og hvad der er appropriate og ikke.

Alligevel er det Jeremy og ikke mor Heidi, som Nadia Shila har valgt ikke at bo sammen med. Heidi er nemlig flyttet med Nadia og børnene Hope og Hayden ind i den nye lejlighed. Tiden vil vise, om Jeremy også kommer til at vende tilbage til familien. Det vides ikke, hvor Jeremy bor i mellemtiden.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila raser mod sin mor: Det er simpelthen for klamt!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.