Nyeste artikler
Se alle
Tidligere levede parret et liv på gaden, hvor de var tvunget til at tigge. Nu har de både hjem, og Jeremy har arbejde, og tingene ser altså noget lysere ud. (Foto: Kanal 4)

Nadia Shila slår fast: Jeg har ændret mig meget

Der er sket meget med 'De unge mødre'-deltageren i den seneste tid. Det mener hun i hvert fald selv.

Nadia Shila Petersen fortalte i sidste måned, at hun igen er gravid, og til maj bliver hun mor for tredje gang – anden gang med manden, Jeremy Gozdan, som hun blev gift med tidligere i år. Det var dog ikke alle følgerne, der var lige så lykkelig som ‘De unge mødre’-deltageren, der derfor rasende slog fast, at hun er en god mor.

Hun har flere gange raset ud over den kritik, som hun har fået fra en del af følgerne og folk i grupper på Facebook. Kritikken er blandt andet gået på, at deres situation ikke er stabil nok til at bringe børn til verden, fordi ingen af dem har jobs, og fordi de tigger for flere forskellige ting. Det fortæller Nadia Shila på sin blog, hvor hun slår fast, at folk ikke har ret.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle, om Heidi er udviklingshæmmet.

LÆS OGSÅ: Vred Nadia Shila: I kender mig slet ikke!

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

– Når jeg leder efter møbler og tøj, så gør jeg det for at spare penge, for med et hus, en bil og hunde kommer der regninger, og derfor sparer jeg, hvor jeg kan. Mange folk smider bare deres brugte ting ud herovre, og for at redde vores miljø er det meget bedre at genbruge ting, og det er ikke noget, jeg skammer mig det mindste over, skriver hun og fortsætter:

– Jeg er faktisk stolt, fordi for to år siden ville jeg ikke have rørt brugte ting, så det er et stort skridt for mig. Jeg har fundet ud af, at man kan få mange gode ting – helt gratis. Hvis det gør mig til en dårlig person, så må det være sådan, det er.

I blogindlægget slår hun også fast, at Jeremy faktisk har et job, hvor han bringer ting ud til folk, mens han også leder efter andre jobs. Den unge mor synes derfor langt fra, at deres situation ser dårlig ud, og hun mener også, at der er sket en masse med hende selv.

– Tro det eller ej, jeg har ændret mig meget. Jeg er blevet ældre og mere sikker i mine handlinger og valg. Jeg har to smukke børn – en langt væk og en lige ved siden af mig.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for sin mor: Hun ved ikke, hvad hun laver

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Ikke planlagt

Den nye graviditet var ikke planlagt. Det indrømmer den unge mor i indlægget, hvor hun også fortæller, at hendes to tidligere graviditeter heller ikke var planlagte.

– Babyer kommer aldrig, når man planlægger dem. De kommer normalt på de mest ubelejlige tidspunkter. Det gjorde Kyle, det gjorde Hope, og det gjorde denne lille bønne. Jeg er blevet velsignet med to smukke børn og endnu en i min mave, skriver Nadia Shila.

Her kan du læse hele hendes blogindlæg, hvor du blandt andet kan læse mere om Jeremys job.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.