Nyeste artikler
Se alle
Nanna-Johanne (Foto: Kanal 4)

Nanna-Johanne viser ny kæreste frem

Den unge mor har fundet kærligheden igen efter sin skilsmisse.

Det seneste stykke tid har den 23-årige ‘De unge mødre’-deltager Nanna-Johanne Fonnesbæks hjerte formentligt banket lidt hurtigere. Hun er nemlig blevet kærester med den 22-årige chauffør Jannick.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Nadia Shila er gravid med sit fjerde barn

De to dannet par siden marts, og nu viser Nanne-Johanne sin udkårne frem på de sociale medier med et kærligt billede af Jannick, der holder om Nanna-Johannes to sønner, Julius og Miclas.

– Jannick er min bedste venindes bror, så jeg lærte ham at kende igennem hende, forklarer Nanna-Johanne til Realityportalen.

– Jeg tror, jeg faldt for lidt af det hele. Han er både sød og sjov, kærlig og meget forstående. Ja, og flot også! Med ham kan jeg være afslappet og helt mig selv. Jeg skal ikke være bange for at gøre noget forkert. Han accepterer mig, som jeg er – også mine fejl. Jeg er blevet rigtig, rigtig glad for ham, lyder den søde lovprisning af kæresten.

Herunder kan du se Nanna-Johannes fine billede af mændene i hendes liv

LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret

Mystisk skilsmisse

Nanna-Johanne har sønnerne Julius og Micklas med to forskellige fædre. Tilbage i oktober måned blev Nanna-Johanne skilt fra sin eksmand Michael efter knap tre måneders ægteskab. Kun få uger efter brylluppet var Michael rykket ud af parrets fælles hjem.

Skilsmissen vakte en del furore, fordi hverken Michael eller Nanna-Johanne ville afsløre årsagen til bruddet. Der gik rygter om, at Michael skulle have slået Nanna-Johannes børn, fordi familien modtog en underretning om vold i hjemmet. Det afkræftede både Michael og Nanna-Johanne dog.

Nanna-Johanne og Michael på deres bryllupsdag med den unge mors sønner fra tidligere forhold, Miclas og Julius. Parret nåede at være gift i tre måneder, før Nanne-Johanne forlod en ulykkelig Michael, efter “de stod i en vanvittig situation”.(Foto: Niels Henrik Dam).

LÆS OGSÅ: Linse efter at have kysset sin hund: Har levende parasitter i kroppen

Til sidst udgav Nanna-Johanne bogen ‘Min søde alkoholiker’, hvor hun afslørede, at det var Michaels skjulte alkoholmisbrug og medfølgende psykiske vold og kontrol, der var årsagen til bruddet – dog påtog Nanna Johanne sig også selv en del af skylden til bruddet.

– Jeg er bestemt heller ikke fejlfri. Men man kan virkelig blive drevet langt ud, når man står midt i et stort kaos, som vi gjorde, sagde Nanna Johanne dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern

Forelsket igen

Tidligere har Nanna-Johanne også kommenteret på, hvorfor forholdene til hendes børns fædre heller ikke gik.

– Med Julius’ far var det bare fordi, vi var så unge dengang, så det har nok meget med alderen at gøre. Og med Miclas’ far var det fordi, han fandt en ny kæreste, lød det fra Nanna-Johanne.

LÆS OGSÅ: Forelsket ‘Ex’-Robin: Jeg er sgu faldet for ‘Årgang 0’-Mathilde

Men nu tilsmiler kærlighedens gudinde altså atter Nanna-Johanne, som har fundet kæresten Jannick.

I dag bor Nanna-Johanne i Silkeborg, hvor hun for nyligt er flyttet til, sammen med sine to sønner. Kæresten Jannick bor i Viborg.

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne i sit livs krise: Så tynd er hun blevet

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.