Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Natascha Linea træffer stor beslutning: Min dårlige samvittighed er væk

Den unge mor er blevet inspireret af en af de andre deltagere, og derfor har hun nu lagt sit liv om.

Cellina Martinna Petersen har delt vandene, siden den unge mor dukkede op på tv-skærmen i ‘De unge mødre’ og viste sin livsstil som veganer og ifavnsk opdragelse med landtidsamning og samsovning.

Ikke alle er enige i hendes måde at leve på, men det er der derimod andre, der er. Og en af dem er hendes meddeltager Natascha Linea, der på sin blog hylder Martinna for sin måde at være på.

– Efter Martinna kom på skærmen, blev jeg virkelig inspireret af hendes måde at være på. Hun fik mig til at begynde at læse op på, hvad økologi egentligt er for noget, og hvad ifavn er, skriver Natascha Linea.

– Hun fik mig til at ændre holdninger til rigtig mange ting, som jeg ellers havde en holdning til selv. Men nu har jeg en ny holdning til mange ting, og det vil jeg gerne takke Martinna for.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea taler ud: Jeg blev voldtaget

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søster: Hun lyver om voldtægt!

Dropper kød

En af de punkter, som den unge mor især er blevet inspireret af, er Martinnas beslutning om at droppe kød. Derfor har Natascha Linea selv undersøgt, hvordan dyrene har det i Danmark, og her fik hun et chok, der har fået hende til at træffe en stor beslutning.

– Jeg stoppede i går med at spise kød. Det er noget, jeg har tænkt over i et stykke tid. Jeg kan ikke mærke en fysisk forandring, men jeg kan mærke, at jeg ikke længere har dårlig samvittighed over for dyrene, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk.

– Det er vigtigt for mig, at vi passer på dyrene og naturen, og at jeg viser mine børn, at vi skal behandle dyrene ordentligt. Vores familie skal ikke hjælpe de mange landmænd med at pine deres dyr.

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søn får 6 navne

LÆS OGSÅ: Natascha Linea slipper for kommunen: Det er så dejligt

Børnene må godt spise kød

Selv om Natascha Linea er inspireret af Martinna, så vil ‘De unge mødre’-deltageren ikke gå hele vejen og blive veganer.

– Det er fint nok, at madbudgettet er lidt dyrere, hvis bare jeg kan spise økologisk. Jeg er vegetar, og jeg har i øjeblikket ingen planer om at blive veganer, siger hun og slår fast, at hendes børn gerne må spise kød – men ikke derhjemme.

– Lia får stadig kød ved mine forældre og hjemme ved Bent. Den børnehave, hun starter i efter sommerferien, er 90-100 procent økologisk, vegansk og biodynamisk. Novah bliver vegetar som mig, men han må gerne spise kød, når han er ude, siger den unge mor, der også fortæller, at hun giver 125 kroner til Anima hver måned.

Se videoen, der overbeviste Natascha Linea om at droppe kødet herunder.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea ammer sønnen uden mælk

LÆS OGSÅ: Natascha Linea jubler over amning: Nu har jeg mælk

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.