Nyeste artikler
Se alle
Natascha Linea med sønnen Novah (Foto: Privat)

SÅ ER DET NU: Natascha Lineas fødsel kommer på tv

Natascha Linea havde filmholdet fra 'De unge mødre' med hele vejen igennem fødslen, og det er hun glad for.

Den 21. marts blev Natascha Linea mor for anden gang, men selvom hun har født før, var denne fødselsoplevelse en helt anden end første gang. Denne gang fødte hun hjemme, og hun havde ikke kommunens øjne i nakken fra begyndelsen som med datteren Lia.

Fødslen af Novah blev den ønskede drømmefødsel hjemme i rolige omgivelser med datteren Lia sovende i værelset ved siden af, og den unge mor til to kan glæde sig over, at hun kan genopleve sin fødsel når som helst. Filmholdet fra ’De unge mødre’ var nemlig med hele vejen.

– Jeg ved ikke, hvorfor jeg gav dem lov til at filme, det føltes bare rigtigt i maven, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Bent skal være far igen

Vidste ikke, om jeg var klar

Og hun fik ret i sin mavefornemmelse. På sin blog roser hun nemlig tv-holdet for at være til stor hjælp og ikke være i vejen under fødslen, så det overraskede hende positivt.

– Jeg var lidt skeptisk overfor at lade dem filme mig, da folk jo kommer til at være en del af en meget stor og intim oplevelse i mit liv, og jeg vidste ikke, om jeg var klar til at dele det med hele Danmark.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over nu

LÆS OGSÅ: Natascha Linea fik sin drømmefødsel der hjemme

Ville gerne gøre det igen

Men efter oplevelsen til fødslen af Novah har hun fået blod på tanden.

– Skal jeg have flere børn, og er jeg stadig med i serien, vil jeg da helt klart overveje, at de skulle med igen, slet ikke noget jeg ville være afvisende overfor efter denne fantastiske oplevelse. Og så især det med at jeg har hele mine fødsel på video. Glæder mig sindssygt meget til at se den, skriver hun på sin blog.

Natascha Linea får medbestemmelse i, hvad der kommer med i programmet, så hun er ikke nervøs for, om der bliver vist for meget. Det er i aften kl. 20.00 på Kanal4, at man kan se første halvdel af Natascha Lineas fødsel – anden halvdel kommer i næste uge.

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen Bent?

LÆS OGSÅ: Eftersøgte anholdt hos ‘De unge mødre’-Bent

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser