Nyeste artikler
Se alle
Foto: Martin Juul/TV2

Netflix redder ‘Rita’

Den danske serie 'Rita' kommer med en tredje sæson takket være streamingstjenesten.

Har du også siddet klistret til skærmen, når TV2’s ‘Rita’ er rullet over skærmen? Hvis ja, så kan du godt glæde dig, for der kommer nemlig en tredje sæson af den danske dramaserie om den politisk ukorrekte skolelærer Rita.

– En ny sæson af ’Rita’ har længe stået på vores ønskeseddel, fordi ’Rita’ er en original og moderne dramaserie, der samtidig sætter skarpt fokus på de udfordringer, de danske folkeskolelærere hver dag står overfor, siger TV2’s programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen, til TV2.

LÆS OGSÅ: Pyrus vil gerne lave mere Pyrus

Samarbejder med Netflix

At seerne nu kan få glæde af endnu en sæson af ‘Rita’, glæder ikke kun TV2 og seerne, men også Netflix, der har gjort den kommende sæson mulig.

– En vigtig del af vores mission er at udvælge de bedste tv-serier fra hele verden og gøre dem tilgængelige for vores seere på verdensplan. Danmark er verdensberømt for store tv-dramaer, og ’Rita’ er elsket af mange Netflix-medlemmer, siger Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, og understreger:

– Vi er glade for at indgå partnerskab med TV2 og SF Film Production, så tredje sæson af ’Rita’ kan realiseres.

LÆS OGSÅ: Wozniacki vraget til fordel for Ronaldo

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.