Nyeste artikler
Se alle
Foto: Uffe Kongsted

Netop nu: ‘Paradise’-babe får sin fjerde brystoperation

Det er langt fra første gang, når Trine i dag lægger sig under kniven for at få en fyldigere barm.

I dette øjeblik ligger 25-årige Trine Skjollander under kniven på Gildhøj Privathospital, hvor hun skal have foretaget sin fjerde brystoperation. Hun har et stykke tid gået med et ønske om at få brysterne opereret større og dråbeformede i stedet for runde, så de falder pænere mod kroppen. I dag skal det så ske, og med som støtte har hun sin partner, som hun fandt sammen med i sæson 14 af ‘Paradise Hotel’, Mathias Hjort.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse med ‘Paradise’-babe: Nu er Anna kæreste med en mand

– Jeg har snakket meget med plastikkirurg Waseem Ghulam, og han forstår lige, hvad jeg gerne vil have og er super dygtig til sit arbejde. Lige om lidt får jeg de drømmebryster, jeg altid har ønsket mig, skriver hun i et ærligt indlæg på sin blog.

Det er ikke første gang, at Trine skal have foretaget en brystforstørrende operation. I netop samme blogindlæg åbner hun op om sin vej fra en størrelse 65A til en noget større størrelse, og vejen har bestemt ikke været kort og ligetil.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet single

Jeg var flov

Som 20-årig besluttede Trine sig for at at få 425 ml i hvert bryst, hvilket hun i samråd med sin læge vurderede som en passende størrelse til hendes højde på 174 cm. Efter den første operation blev det ene bryst ved med at gøre ondt i fire uger. Hun fik til at begynde med besked på, at det var operationsvæske, men så begyndte arret at åbne sig, og man kunne se det ene implantat.

Derfor blev det nødvendigt med både en anden og en tredje operation, da man først skulle fjerne det ene implantat for derefter fire måneder senere at sætte et nyt ind.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

– Jeg blev nødt til at gå rundt i fire måneder med et silikonebryst og mit eget lille bryst uden implantat i. Jeg var meget ked af det og kunne ikke lide at se mig selv i spejlet. Det var ikke rart, og jeg spillede meget håndbold og sport dengang, så i omklædning prøvede jeg at skjule mit bryst, fordi jeg var flov, skriver Trine på sin blog.

Størrelsen på de nye bryster har Trine ikke afsløret, men på Mathias’ insta story kan man følge med i operationen direkte fra sygehuset, og senere vil man ifølge Mathias kunne se, hvordan det hele er gået på Trines Instagram-profil og YouTube.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.