Nyeste artikler
Se alle
Nicklaes fra 'Ex on the Beach' til Q&A med Realityportalen i hans og Amandas fælles lejlighed i Hedehusene (Foto: Lykke Buhl/Realityportalen)

Nicklaes afslører nyt tv-projekt med anden realitystjerne

Nicklaes afslører nu, hvilket tv-program man næste gang kan se ham i.

Nicklaes har deltaget i ‘Ex on the beach’ sæson 4, hvor han fandt kæresten Amanda, men nu er han klar til mere reality-tv. Sammen med Asbjørn, der også medvirkede i ‘Ex on the beach’ sæson 4, skal Nicklaes medvirke i ‘5. Gear’, det bekræfter han overfor Realityportalen.

Nicklaes og Asbjørn i ‘5. Gear’. (Foto: privat)

De to reality-kamerater skal køre ræs på samme hold, og modstanderne er rene mandehold.

– Vi kørte imod Mads Langer, Anders Breinholt, Peder Pedersen, Krede Pedersen, Brian Lykke og Rasmus Botoft, fortæller Nicklaes til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra blokken’-babe har lagt sit liv om: Jeg lå indlagt  tide og utide

Nicklaes og Asbjørn havde en sjov dag på Nisseringen, og de fik en oplevelse, som de sent vil glemme.

– Det var skidesjovt at prøve. Det er noget, vi begge altid gerne har ville prøve, fortæller Nicklaes og afslører lidt af holdets talenter.

– Der var bestemt ikke nogen tvivl om, hvem der kørte bedst, men det kommer i til at se, når det kommer ud, griner Nicklaes, der til daglig arbejder som mekaniker og måske på den baggrund har haft en lille fordel.

LÆS OGSÅ: IKKE SET I ‘SOMMERDRØMME’: Produktionsholdet måtte træde til

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.