Nyeste artikler
Se alle
Nicklaes til forpremieren på 'Ex on the Beach' 4 i selskab med kæresten Amanda og Asbjørn, som løb med tredjepladsen i afstemningen 'Årets påskehunk 2020' (Foto: Janus Nielsen.)

Nicklaes og Amandas problemer: Sådan begyndte det

Nicklaes troede på, at båndet var stærkt nok, og at de ville blive sammen som par.

Allerede i begyndelsen af året var der tegn på, at ‘Ex on the Beach’-parrets forhold var på vej ud på et sidespor. Det ser man i programmet ‘Efter Ex’, hvor Nickales og Asbjørn har en samtale om Amandas mistro til Nicklaes.

Mistroen er opstået, fordi Nicklaes er ved at blive et kendt ansigt, og hun ved, at det vil medføre massevis af beskeder og tilbud fra søde piger.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer

– Amanda og jeg har jo snakket lidt sammen. Hun er lidt nervøs, for du er jo en pæn fyr, og hvis nu du kommer til at dumme dig eller være lidt utro. Kan du styre dig, eller hvad?, spørger Asbjørn Nicklaes i reality-programmet.

Mistroen er trættende

Desværre er Nicklaes med tiden blevet mere og mere frustreret over Amandas frygt for at miste ham, og den frustration får han luftet, da han taler med Asbjørn.

– Selvfølgelig kan jeg styre mig. Tro mig, jeg har hørt for det hver eneste dag. At hun er nervøs for det. Det er også bare trættende i længden at høre på det, siger Nicklaes.

LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!

Siden ‘Efter Ex’ blev optaget, er Amanda og Nicklaes desværre gået fra hinanden. Om det skyldes manglende tillid, vides ikke. Men det var Nicklaes, der forlod Amanda med den begrundelse, at han ikke længere havde nogle følelser med i det.

Dengang i ‘Efter Ex’ troede han dog stadig på, at de skulle være sammen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Hot ‘Paradise’-par er ikke længere kærester

– Jeg håber og ønsker, at Amanda og jeg kommer til at holde. Jeg ved også, at vi har et stærkt nok bånd til, at vi kan holde, siger han

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.