Nyeste artikler
Se alle
Nicklaes fra 'Ex on the Beach' 4. (Foto: Janus Nielsen.)

Nicklaes om falske rygter: Mikkel opførte sig som en nar

Både Mikkel og Jeppe medvirkede til at skabe store misforståelser, sårede følelser og falske rygter i villaen.

Der er mildest talt både drama og kaos i villaen i ‘Ex on the Beach’, og det var Amandas ex Mikkel Søndergaard, som fik det hele til at rulle.

Nicklaes valgte at give Mikkel en varm velkomst, da han synes, at han skal have en chance på lige vilkår med alle andre fyre i villaen.

LÆS OGSÅ: AV! Amanda om at se kæresten dele hede følelser med Emma på tv

– Jeg regnede med, at han var en cool og sjov fyr. Men at han så valgte at opføre sig som en nar, er jo en anden sag, siger Nicklaes i dag til Realityportalen.

Jeppes falske rygter

På Mikkels første aften i villaen har han en samtale med Amanda, hvor han ripper op i gamle følelser. Den samtale hører den nyere deltager Jeppe Jeppesen. Han laver dog lidt om på sandheden i sin videreformidling.

LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

– Han var fuld den aften, som jeg også selv var, og han troede, han hørte nogle ting, som ikke viste sig at være helt sande, siger Nicklaes og fortsætter:

– Men han er altså alligevel en guttermand, og han ville jo bare ikke have, at jeg blev holdt for nar. Jeg reagerede kraftigt, fordi det kunne give mening, hvis de havde sagt, som Jeppe fortalte. Heldigvis var det ikke tilfældet, og det var nok ikke det værste, de kunne have sagt til hinanden, set med en ædru hjerne.

LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single

Nicklaes og Jeppe har et godt forhold i dag.

Jeg vil dø sammen med dig

Nu hvor reality-programmet vises i Danmark, kan Nicklaes se Amandas følelsesladede samtaler med Mikkel, hvor hun både bliver vred og rørt. Det går ham nu ikke på at se Amanda på den måde og blandt andet høre hende sige, at hun et eller andet sted ønsker at dø sammen med Mikkel.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Akavet sex på ‘Paradise’

– Jeg kan relatere til Amandas reaktion. Hun har en fortid sammen med Mikkel, og jeg har sgu nok også ment, at jeg ville dø med mine ekser. Er det ikke bare sådan noget, man siger? I hvert fald er det fortid. And I don’t care, siger ‘Ex on the Beach’-hunken til Realityportalen.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.