Nyeste artikler
Se alle
Caroline Fleming og Nicklas Bendtner sammen i 2010. (Foto: Michael Stub)

Nicklas Bendtner: Jeg må ikke se min søn

Det har været en lang kamp for Nicklas Bendtner at få et forhold til sin søn, og den er ikke slut endnu.

Nicklas Bendtners forhold til Caroline Fleming, 44, kan næppe blive værre. I erindringerne ‘Nicklas Bendtner – Begge sider’, der er skrevet af journalisten og forfatteren Rune Skyum-Nielsen, tager den 31-årige fodboldspiller bladet fra munden og fortæller, at det nærmest er umuligt for ham at få lov at se deres fælles søn, Nicholas. 

Efter fødslen og i de første år måtte han kun se ham en time ad gangen – og kun med en barnepige til stede. Ofte bliver samværet aflyst i sidste øjeblik. Det sender Nicklas ud i en negativ spiral, hvor han dulmer smerten med alkohol og derfor ofte havner i situationer, der bliver forsidestof.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

– Jeg tænker mere og mere på ham. Savner ham, når jeg er ædru. Min advokat presser på, men rent juridisk har jeg ikke en chance. Hvis jeg på sigt skal have delt forældremyndighed, kræver det, at jeg kan ses med Nicholas, når Caroline foreslår en dag. Hver gang. Men ret tit foreslår hun tidspunkter, hvor jeg spiller kamp, fortæller han i bogen om sønnens første år. 

Nicholas fylder i december ni år og kan derfor snart selv anmode om at se sin far. Her er han i september sammen med sin fars kæreste, Philine Roepstorff, på vej i Parken for at se ham spille for FCK. (Foto: Michael Stub)

– Jeg hader, når folk spørger til Nicholas. Hvordan han har det og sådan. For hvad skal jeg svare? Når han lærer at gå, ved jeg det flere uger på bagkant. Når han får briller, skal jeg selv opdage det, og så kan der let være gået en måned eller to. Når man er mig, er hans liv som et lukket land.

LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre

Brugte sønnen imod Bendtner

Sådan fortsatte det mens Bendtner spillede i England, Tyskland og Norge. Heller ikke efter han er kommet hjem til Danmark, hvor Caroline Fleming og sønnen Nicholas nu også bor, har situationen ændret sig. I bogen fortæller han om en episode tidligere i år, hvor Fleming angiveligt kom på besøg i hans lejlighed for at aftale samvær for det næste halve år. Her bragte hun hurtigt hans bogprojekt på banen.

– Jeg har altid talt positivt om dig udadtil. Nu forventer jeg, at du gør det samme, siger hun.

– Så kender jeg hende igen. Hun bruger vores søn som gulerod, så jeg ikke fortæller sandheden om vores forhold – eller mangel på samme. Min sandhed har der aldrig været plads til.

LÆS OGSÅ: Ung mor efter ny graviditet: Jeg frygtede folks reaktion

Selv om de på stedet aftaler en masse samvær, aflyser Fleming ifølge Bendtner en masse af aftalerne i løbet af de næste 12 timer. Han ender med kun at kunne se sønnen fire gange over de næste seks måneder.

– På den måde kommer vi jo aldrig tættere på hinanden. Men det er klassisk Caroline. Hun viser lige, hvem der bestemmer. Jeg skal ikke tro, at hun er blevet medgørlig. Det bliver hun kun, hvis hun får præcis, hvad hun vil have. Måske er det meget menneskeligt.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.