Nyeste artikler
Se alle
Nicolai fra 'Paradise Hotel' (Foto: Anthon Unger)

Nicolai tilbage på ‘Paradise’: Jeg vil skabe splid

'Paradise'-hunken er tilbage på hotellet, og han har lagt en udspekuleret plan.

For halvanden måned siden måtte Nicolai Basic ærgerlig forlade ‘Paradise Hotel’. Mr. Paradise-vinderen, Jonass, fik nemlig lov at frede sig med to af hotellets piger til parceremonien, og da han valgte Nicolais partner, Klara, som den ene af pigerne, blev det ensbetydende med, at Nicolai måtte forlade hotellet. Det irriterede bestemt Nicolai meget at han røg ud på den måde.

LÆS OGSÅ: Anna Due er blevet student: Jeg brød reglerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: WAUW! Paradisoer springer ud som skuespillere

Heldigvis får han en chance mere på det luksuriøse hotel. Her til aften vendte han nemlig tilbage til ‘Paradise’, og det er bestemt noget, han er tilfreds med:

– Jeg har det rigtig fedt med at komme tilbage og få en ekstra chance. Det er helt perfekt, og jeg blev så glad, da jeg fik at vide, at jeg skulle ind igen i programmet. Det var en lille drøm, der gik i opfyldelse hos mig, at jeg fik lov til at være med igen. Jeg glædede mig også meget til at se Klara og vinde det hele med hende. Jeg er faktisk virkelig tom for ord, fordi det er så svært at beskrive, hvor glad jeg var over det, forklarer Nicolai til Realityportalen.dk og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har tidligere deltaget i rørende TV 2-program

LÆS OGSÅ: KÆMPE TILLYKKE! ‘Årgang 0’-Christian er blevet student

– For at klare mig længere denne gang havde jeg lagt en plan. Jeg ville snakke med flere piger og gøre det bedre med dem, end jeg gjorde før. Jeg ville gerne have en backup, så jeg kunne komme bedre ind på den modsatte gruppe og føle mig mere sikker derinde. Jeg ville gerne lave splid hos dem og få dem længere væk fra hinanden, nu hvor de gjorde det mod mig sidst og fik mig smidt ud af hotellet.

Hvorvidt Nicolais plan lykkes, må fremtiden vise.

LÆS OGSÅ: ’Årgang 0’-Stephanie: Sådan har den første tid uden et tv-hold været

Se eller gense klippet, hvor Nicolai tjekker ind på hotellet nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører: Vores søn skal hedde ..

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.