Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

Nicolaj om ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg regnede ikke med at blive valgt

Nicolaj blev noget mundlam, da han blev spurgt om at medvirke i 'Landmand søger kærlighed'.

Sjette sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ er i fuld gang, og en af dem, vi følger tæt, er 25-årige Nicolaj Brunt Nielsen fra Holstebro. Han har de sidste mange år været trofast seer af programmet, men han havde aldrig regnet med selv at blive en del af TV 2-succesen:

– Jeg har set programmet hvert år. Det er det eneste, jeg sådan SKAL se, da jeg synes, det er rigtig sjovt. Jeg har dog ikke lige tænkt over, at det kunne være mig selv, da jeg tænkte, jeg var for genert til det. Jeg synes det har været sjovt at se det, og jeg kender også mange, der har været med før. Blandt andet Niels fra sidste år og Steffen fra forrige år, så det lød ikke til, at det var så farligt at være med, lyder det fra Nicolaj.

LÆS OGSÅ: Nicolaj om ‘Landmand’: Det har været grænseoverskridende

LÆS OGSÅ: WOW:’ Landmand’-stjerne scorer latinamerikansk skønhed

– Grunden til, at jeg selv kom med, var, at jeg blev presset lidt ud i det af nogle kammerater og deres kærester, fordi jeg altid kommer alene, når der er bryllup, barnedåb osv. Så taggede de i mig det rigtig mange gange, og så ringede de fra TV 2 og spurgte, hvor jeg så bare var sådan: “Ja, ja”. Så tænkte jeg ikke videre over det, men så skulle jeg pludselig til en casting-runde, hvor jeg heller ikke tænkte så meget over det. Jeg tænkte jo, at der sikkert var mange andre, de kunne vælge, men så endte det med at blive mig. Det havde jeg ikke lige regnet med, forklarer han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dennis’ forlovede: Det faldt jeg for ved ham

– Jeg blev lige lidt stille, da jeg fik at vide, at de havde valgt mig. Jeg tænkte: ”Hvad har jeg lige fået rodet mig ud i?” Men når man har sagt ja, så må man også sige b. Og så tænkte jeg, at når der nu ikke var sket en skid i tre år med kærligheden, hvorfor så ikke give det et skud. Så jeg sprang ud i det, og det synes mine venner er super fedt. Jeg overvejede ikke at sige nej, jeg tænkte bare at kaste mig ud i det. Når jeg alligevel ikke kan finde ud af de kvindfolk, så måtte jeg jo have noget hjælp til det. Det er jo meget rart ikke at skulle komme alene til alle arrangementer, mens mine venner bliver gift og får børn. Og det er aldrig mig, der tager initiativet med kvinder.

Nicolaj har tidligere haft to forhold – et i folkeskolen og et, der sluttede for tre år siden. Det sidste forhold varede i fire år, og sammen med ekskæresten har Nicolaj hunden Cynergy, som bor skiftevis hos dem begge.

Se Nicolai i ‘Landmand søger kærlighed’ i aften klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’

LÆS OGSÅ: Nicolaj om ’Landmand’: Min far får mere opmærksomhed end mig

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.