Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Michael Stub)

Nikolaj forlod ‘Love Island’ med tandpine: Tog direkte i byen

Nikolaj var meget ked af at skulle forlade villaen, men Jamie fik hurtigt muntret ham op igen.

I aftenens afsnit af ‘Love Island’ forlod Nikolaj programmet efter at have haft stærke smerter i sin ene visdomstand i en uges tid. Selvom han ikke viste det til de andre eller til seerne, så har det været svært at gå med, og til sidst vidste han godt, hvad klokken var slået.

LÆS OGSÅ: Geggo indtager ‘Love Island’

– Jeg skal opereres for en visdomstand, det er en, der har gjort ondt tidligere, men så er det gået væk, og nu er den så kommet igen her under optagelserne, fortæller Nikolaj og fortsætter:

– Det er mildest talt pisse irriterende. Jeg ville ønske, at jeg var væltet ned ad trappen og havde brækket et ben i stedet. Det er bare sådan en tam måde at ryge ud på.

Nikolaj venter på sin operationsdag, men det bliver i begyndelsen af næste uge.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

I byen med Jamie efter exit

Det var derfor en noget nedtrykt ‘Love Island’-fyr der landede på dansk jord i går aftes, men der var heldigvis hjælp at hente fra en af de andre deltagere. Jamie stod nemlig klar i lufthavnen til at hente ham, og så glemte han hurtigt alt om tandpinen.

De to endte nemlig i byen sammen med en af Nikolajs venner fra Odense, og det var her, Jamie kom til at lægge et billede på sin Instastory på Instagram, hvor han afslørede, at Nikolaj var hjemme igen. Til trods for bommerten så var Nikolaj meget glad for gensynet med Jamie.

– Nu kan vi få lov til at snakke åbent om mange af de ting, og han kunne også fortælle mig noget om, hvad man havde set på fjernsyn, det var totalt sjovt at være sammen udenfor villaen. Det er sådan lidt første date agtigt. Nu var man sat sammen i huset, så det var spændende, om vi også var lige så gode venner her hjemme, men det er bare endnu bedre udenfor huset, fastslår Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

Nikolaj hepper på…

Nikolaj har brugt dagen i dag på at skimme lidt på de afsnit, der har været sendt, men han har ingen planer om at se det hele. Til gengæld bliver han fast seer af alle afsnittene fra nu af, så han er helt opdateret på vennernes gøren og laden, og han glæder sig til at se dem i tv. Han er da heller ikke i tvivl om, hvem der er hans favorit.

– Jeg håber, Oliver og Julie vinder, men så ser jeg også gerne, at der snart sker lidt i deres forhold, at de får testet hinanden på en eller anden måde. Jeg håber at se, at der kommer et eller andet, de skal tage stilling til for lige at teste, hvor stærke de er sammen.

Nikolaj har endnu ikke fået talt med sin egen flirt Emilie, som forlod villaen efter Nikolajs afvisning, men han står fast på, at det romantiske mellem dem er et afsluttet kapitel. Til gengæld tror han sagtens, de kan være venner, og både Nikolaj, Emilie, Jamie og Josefine skal mødes og i byen i den kommende weekend.

LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ‘Love Island’?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.