Nyeste artikler
Se alle
Nikolaj Coster Waldau til Zulu Comedy Galla i 2017. (Foto: Janus Nielsen)

Nikolajs indbringende bijob: Millionindtægt

Pengene vælter ind hos den populære skuespiller.

Det er ikke kun via sin rolle i ‘Games of Thrones’, at Nikolaj Coster-Waldau er blevet en særdeles rig mand. Sidegesjæften som reklamesøjle bidrager også stabilt til niveauet i skuespillerens pengekasse.

LÆS OGSÅ: Christiane om bruddet med L.O.C.: Det er virkelig lang tid siden

I den seneste regnskabsperiode tjente han således 1.007.375 kroner på at medvirke i reklamer verden over. Det er en lille fremgang i forhold til tidligere, hvor han tjente lige under en million kroner.

Han og konen Nukaka har dog haft travlt med at købe boliger i både Grønland og Los Angeles på det seneste, så midlerne er ikke blevet i firmaet. I stedet trak han 935.447 kroner ud i løn. Blandt bidragsyderne til det flotte resultat er blandt andre L’Oréal, som han medvirkede i en reklamekampagne for.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald droppet: Jeg er rigtig ked af det

Reklameindtægterne er dog pebernødder i forhold til de penge, han hiver hjem som skuespiller. Filmmagasinet Variety har tidligere anslået, at han tjente tre millioner kroner per afsnit af ‘Games of Thrones’.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.