Nyeste artikler
Se alle
Nadia-Shila. (Foto: Janus Nielsen)

Nøgen Nadia Shila viser kroppen frem

'De unge mødre'-deltageren er højgravid, og datteren kan meget vel komme til verden tidligere end planlagt.

‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen bliver inden længe mor for anden gang – for første gang med hendes forlovede, Jeremy, som hun mødte på gaden i USA. Og det er noget, den unge mor i den grad ser frem til.

– Lille Hope i maven der, vi glæder os til, du kommer ud til os i verden her, skriver Nadia Shila til et billede på Instagram, hvor hun viser sin gravide krop frem.

Og datteren kan meget vel komme til verden, før det var planen. Det fortæller den unge mor i et indlæg på den blog, som hun netop har startet med Jeremy.

SE BILLEDERNE: Nadia-Shila om nøgenbilleder: De er ikke over stregen!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Vi er ikke længere hjemløse

– I dag (onsdag, red.) er jeg 34 uger henne i graviditeten, og jeg kan føle, at tiden tikker.  Jeg er øm, og jeg sover dårligt, men jeg glæder mig til at møde vores lille datter, skriver hun og fortsætter:

– Hun er foran planen, så jeg skal have endnu en vægtscanning den 14. december, og hvis hun stadig vokser hurtigt, så vil de sætte fødslen i gang for at give mig chancen for en vaginal fødsel, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv

Herunder kan du se billedet, som Nadia Shila lagde på Instagram:

Lille Hope i maven der, vi glæder os til du kommer ud til os i verden her ❤

Et opslag delt af Nadia-Shila (@nadiashila_) den

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har truffet svær beslutning: Derfor gjorde vi det

LÆS OGSÅ: Geggo om Nadia Shila: Mit mor-hjerte græder

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.