Nyeste artikler
Se alle
20-årige Amanda til 'Ex on the Beach'-premieren (Foto: Janus Nielsen)

Nu har Amanda Mogensen fået et kæmpe ønske opfyldt

Selvom det i disse dage gør lidt ondt på baben fra 'Ex on the Beach', så er hun en meget glad kvinde.

I flere år har Amanda gået med en drøm om en brystforstørrende operation, og onsdag var dagen, hvor den endelig blev til virkelighed. Det var første gang, at ‘Ex on the Beach’-baben var i narkose og lagde sig under kniven.

LÆS OGSÅ: Instagram-stjerner har fået delebarn

Alt gik efter planen, og Amanda er så glad for resultatet, at tårene trillede ned ad hendes kinder, da hun så de nye bryster. Det kunne man se i hendes story på Instagram, hvor hun tog sine følgere med helt ind på briksen og meget tæt på operationen.

Ville gøre det igen

Efter operationen har Amanda haft det overraskende godt. Hun kan selvfølgelig mærke, at brysterne, og særligt det højre bryst, er ømme, men det kan smertestillende medicin heldigvis hjælpe på.

– Jeg er træt hele tiden på grund af alle de piller, jeg skal tage. Men det er helt okay. Jeg troede, det ville være værre, end det er. Det niver og jager lidt, men det er sgu til at holde ud. Brysterne er mega hævede, men nøj, hvor er de smukke, fortæller hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche raser over gravid-kommentar – nu tager hun hævn

For Amanda har oplevelsen med at blive opereret udelukkende været en succes.

– Så jeg ville 100 procent gøre det igen. Ikke fordi jeg skal opereres igen. Men det har virkelig været top dollar, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Ung mor fejrer skilsmisse: Det kan godt være lykkeligt

Amanda har tidligere forklaret til Realityportalen, at hun ikke syntes, hendes bryster har passet til hendes krop, da hun er meget høj, og derfor godt kan bære lidt mere fylde på barmen, end hvad der har været tilfældet til nu.

LÆS OGSÅ: Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge

– Jeg går ikke efter store bryster eller “porno-bryster”, som nogle vil kalde det. Jeg er en naturlig pige, og med min brystforstørrende operation vil jeg derfor stadigvæk gå efter et look, der er i harmoni med min krop, og som ikke ser for unaturligt ud, fortalte hun inden operationen.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.