Nyeste artikler
Se alle
Foto: Krestine Havemann/SBS

Nu kan man igen følge med i Hannah Melissas liv

Den uge mor åbner nu op for sit og familiens liv og hverdag.

‘De unge mødre’-deltageren Hannah Melissa Ginic har ikke haft noget nemt liv. Efter en hård barndom blev hun gravid som 16-årig, og da datteren Cecilya var to år gammel, blev den lille pige tvangsfjernet. Efter fem måneders hård kamp lykkedes det dog Hannah Melissa at få hende hjem igen, og selv om kommunen siden forsøgte at fjerne hende igen, har hun siden haft datteren hos sig.

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

‘De unge mødre’-seerne var med på nærmeste hold, og det har de været til flere øjeblikke af den unge mors, der har været hårdere end de flestes. To gange er hun blandt andet blevet dømt for vold – i 2013 mod ekskæresten Max, der kostede hende 20 dages betinget fængsel, og i 2016, da hun sammen med kæresten, René Bæk, overfaldt Renés ekskæreste og tæskede hende. Sidstnævnte kostede den unge mor fem måneders ubetinget fængsel.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor tager jeg ham tilbage

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da René friede for åben skærm til Hannah Melissa.

 

Sidste år fandt den unge mor dog ud af, at der er en årsag til, at hun ikke altid handler og reagerer som de fleste andre mennesker. Hun har nemlig fået diagnosen dyssocial personlighedsstruktur, der i daglig tale bedre er kendt som psykopati, som hun åbent fortalte om i P3-programmet ‘Tværs’.

SE BILLEDERNE: Hannah Melissa og René er endelig blevet gift

I foråret blev Hannah Melissa så endelig gift med sin kæreste René, som hun har været forlovet med i fem år. Den unge mor var nemlig ikke i tvivl om, at han var manden, hun ville tilbringe resten af sit liv med, og derfor gik hun på knæ efter få måneders forhold. René ville dog ikke snyde Hannah Melissa for en romantisk gestus, og da der året efter var det store ‘De unge mødre’-talkshow for at fejre programmets ti år på skærmen, gik René på knæ for rullende kameraer.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa efter psykopati-diagnose: Jeg vil ikke miste mine børn

Nu er de to så blevet gift og bor sammen med Hannah Melissas datter Cecilaya og deres tre fælles børn Molly, Dexter og Hailie. Og nu er der godt nyt til de folk, der savner at følge med i Hannah Melissas daglige liv, hun har nemlig åbnet en Instagram-profil, hvor man kan følge med i hende og familiens liv. Så selvom det er flere år siden, vi sidst har set hende i ‘De unge mødre’, kan man altså nu igen følge hende.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har slået René

Find Hannah Melissa på Instagram her.

 

View this post on Instagram

 

Morgen grim, men det er okay ❤ #nofilter #IamwhoIam #loveyourself #it’sokaynottobeokay

A post shared by Melissa Ginic (@melissaginic) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.