Nyeste artikler
Se alle
Dansk Industris direktør, Brian Mikkelsen, holdt tale for Mary og alle gæsterne (Foto: Peter Hauerbach).

Nu kan Mary endelig puste ud: Sidste job inden ferien

Receptionen på Børsen var Marys sidste job inden en velfortjent sommerferie.

Efter et opslidende halvår kan kronprinsesse Mary endelig puste ud og nyde livet med sin mand og deres fire børn.

Torsdag i sidste uge havde hun sit sidste job, inden hun kunne trække stikket.

Ifølge Kongehusets officielle kalender har Mary nu fri frem til 15. august, hvor hun atter skal ud på repræsentative opgaver. Indtil da har hun og Frederik fuldstændig fri til at nyde hinanden og familien.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler langer ud efter Kongehuset: Stop!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma

Til gengæld blev det en af de mindre sprælske opgaver, som afsluttede Marys spurt mod sommerferien. Hun var sat til at kaste glans over en reception på Børsen, der blev holdt til ære for, at The European Australian Business Council var på besøg i Danmark.

Mary lyste op mellem de mange mørke jakkesæt (Foto: Peter Hauerbach).

Organisationen har til opgave at fremme handel og investeringer mellem Europa og Australien, og Mary nød at møde et par af sine landsmænd – blandt andre Australiens ambassadør i Danmark, Mary Ellen Miller.

LÆS OGSÅ: Læge slår alarm: Frygt for Marys helbred

Frederik først tilbage

Mary og Frederik har masser af tid til at drage på eventyr i udlandet sammen med deres store børneflok i løbet af sommerferien.

Hun skal først være tilbage på arbejde 15. august, hvor hun skal deltage i den officielle åbning af Odense Blomsterfestival.

Kronprinsen skal dog være tilbage i Danmark senest 7. august, da han er regent fra 8. august, hvor Margrethe formentlig tager ophold på vinslottet.

LÆS OGSÅ: Marys børnestafet blev stor succes: Løb for børnene

LÆS OGSÅ: Prinsesse Benedikte taler ud: Skarp kritik af Mary i ny bog

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.