Nyeste artikler
Se alle
Casper Balo. (Foto: TV3/Viaplay)

AV! Casper sætter ord på bruddet med Emilie

Casper fortæller, hvordan han har det med beslutningen om, at det er slut mellem ham og Emilie.

Lykken ville ingen ende tage, og det virkede næsten for godt til at være sandt mellem Emilie og Casper. De mødte hinanden i lufthavnen ved hjemkomsten fra ‘Paradise Hotel’, og det møde førte til, at de blev kærester. I februar flyttede de sammen i Caspers lejlighed i Aarhus.

Men herfra gik deres kærlighed lidt i stå, og igår kom det frem, at parret i en måned har vidst, at det er slut imellem dem. Tirsdag flyttede Emilie ud.

LÆS OGSÅ: Nicklaes afslører nyt tv-projekt med anden realitystjerne

– Jeg har fundet ud af, at jeg ikke er færdig med at bo for mig selv. Der er selvfølgelig flere aspekter i det. Det er sgu altid lidt kompliceret i et forhold, og det er svært at uddybe alle ting, sagde Emilie i en story Instagram, mens tårene trillede ned ad kinderne.

Casper har ikke på samme både forklaret, hvorfor det, der var så fint, gik galt. Men han sætter alligevel nogle få ord på.

LÆS OGSÅ: Ikke set i ‘Paradise Hotel’: Nu deler Freja Rømer egne videoer

– Jeg er sgu bare ked af det, siger han til Realityportalen, hvorefter han bekræfter, at det var en fælles beslutning at gå hvert til sit.

Han fortæller yderligere, at de gerne vil holde det, der er sket, privat.

LÆS OGSÅ: Grim ulykke stopper reality-stjernes karriere

Emilie forlod Fyn for at flytte sammen med Casper, men hun vælger nu at blive i Aarhus. Casper og Emilie snakker stadig sammen, og de er på ingen måde uvenner.

I klippet kan du se Casper og Emilie, da de mødte op sammen til forpremieren på ‘Paradise Hotel’. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.