Nyeste artikler
Se alle
(Foto: DR Ung)

Nu starter retssagen mod Nadia Shila

Anklagemyndigheden har endelig fået forkyndt anklageskriftet for den unge mor, og sagen starter på onsdag - også hvis Nadia Shila ikke dukker op.

Realityportalen.dk kunne sidste år afsløre, at ‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen, 22, og hendes mor, 47-årige Heidi Pedersen, kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.

Nadia Shila og Heidi flyttede dog i august forrige år til USA, og det betød, at sagen flere gange blev udskudt, da anklagemyndigheden ikke kunne få forkyndt anklageskriftet for ‘De unge mødre’-deltagerne.

LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-datter i kørestol efter uheld

Siden har man arbejdet på at få forkyndelsen til at ske, og det er nu sket for Nadia Shila, der på onsdag skal møde op i retten i Næstved, hvor sagen mod hende begynder. Det siger Mariam Khalil, senioranklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der kører sagen.

– Ja, det er rigtigt, at anklageskriftet nu er forkyndt for hende, bekræfter anklageren over for Realityportalen, men hun ønsker ikke at gå i detaljer med, hvordan det skete.

– Jeg kan sige, at det er blevet forkyndt for hende via en dansk myndighed i USA, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye ‘De unge mødre’-deltagere er i familie

LÆS OGSÅ: Nadia Shila lagt i håndjern, da sønnen Kyle blev fjernet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med Nadia Shila og kæresten ud at tjene penge.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Her er mit store ønske for fremtiden

LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom

Sagen kører uden Nadia Shila

Flere gange tidligere er sagen blevet udskudt, fordi Nadia Shila ikke mødte op i retten. Men det kommer ikke til at ske denne gang.

– Nu er sagen jo forkyndt for hende, og via sin advokat har hun rent faktisk givet tilladelse til, at sagen kører uden hendes tilstedeværelse. Så sagen starter på onsdag, siger anklageren.

Hun ønsker ikke at svare på, om Nadia Shila skal anholdes og sendes til Danmark, hvis hun bliver dømt.

– Det tager vi til den tid. Vi ved jo ikke endnu, om hun bliver dømt. Nu fokuserer vi sagen i første omgang, og så tager vi det andet bagefter.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

Heidi mangler stadig

Det er ikke kun Nadia Shila, der står anklaget i den omfattende sag om bedrageri. Også hendes mor, Heidi Pedersen, står for en del af punkterne i anklageskriftet. Men som det ser ud nu, så skal hun ikke i retten i næste uge.

– Sagen er ikke blevet forkyndt for hende endnu, siger Mariam Khalil.

Man forsøger dog stadig at få det til at ske, men hvis det ikke lykkes, så betyder det ikke noget for sagen mod Nadia Shila – og heller ikke Heidis egen sag.

– Hvis vi ikke får det forkyndt for hende, så vil vi stadig starte sagen på onsdag og tage hendes punkter ud af anklageskriftet, og så vil vi køre sagen mod hende på et senere tidspunkt. Det betyder ikke, at vi dropper sagen mod hende, siger hun.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!

LÆS OGSÅ: Nanna Mia afslører: Derfor stoppede jeg i ‘De unge mødre’

Anklageren kræver fængsel

Som Realityportalen tidligere har afsløret, så står der i anklageskriftet, at anklagemyndigheden går efter fængselsstraf til den unge mor. Og hvis anklageren får sin vilje, så skal Nadia Shila bag tremmer.

– Der er jo tale om bedrageri af et vist omfang, så ja, det vil være en ubetinget fængsel, vi går efter, hvis hun bliver dømt, siger Mariam Khalil, der forventer, at sagen kan klares hurtigere end de fem retsdage, der i første omgang var sat af.

– Sagen skulle egentlig være startet mandag, men den dag har vi udskudt. Hvis tingene flasker sig, så tror jeg, at vi kan klare sagen på to eller tre dage.

Realityportalen har været i kontakt med Nadia Shila, der ikke ønsker at kommentere på sagen. Vi forsøger fortsat at få en kommentar fra Heidi.

LÆS OGSÅ: Ung mor viser maven frem: Sådan går graviditeten

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.