Nyeste artikler
Se alle
Numse-Rasmus holder sig helt fra alkohol, og det er måske også et godt råd: "Jeg drikker ikke alkohol så kan ikke svare på det" (Foto: Janus Nielsen)

Numse-Rasmus efter problemer med Afrika-projekt: Jeg tudede!

Realitydeltagerens Afrika-projekt blev ramt af store problemer, men det hele løste sig - og så fik følelserne frit spil.

Efter lang tid og en masse hårdt arbejde kan Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som Numse-Rasmus – ånde lettet op. Efter han i mere end et år indsamlede fodboldudstyr til en afrikansk klub og penge til sin egen rejse til Afrika, er projektet nu endelig afsluttet, og de afrikanske børn og unge kan nu for alvor spille fodbold med ordentligt udstyr.

– Jeg har det utrolig godt og fantastisk. Den glæde, som man har været med til at bringe til de børn og unge mennesker, der ikke har det, som mange har hjemme i Danmark, har været en kæmpe fornøjelse, siger Rasmus til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lykkelig Numse-Rasmus: Jeg skal giftes i Afrika

LÆS OGSÅ: Realitystjerne skal i fængsel – men først skal han giftes

– Det har været fedt at se dem pakke tingene ud, og nu ved jeg, at de har nogle muligheder for at gøre tingene bedre. Og det er en fornøjelse i sig selv. Det er lige pludselig sjovt for børnene at gå til træning nu, for der er lidt mere at arbejde med, og kampene bliver sjovere og bedre. Der er nogle værktøjer, de kan arbejde med, og jeg har det fantastisk med, at jeg kan bidrage til den glæde.

Rasmus er ikke den eneste, der glæder sig over, at projektet nu er i mål.

– Reaktionerne fra afrikanerne har været fantastiske. De er meget, meget taknemmelige, og man skal huske, at afrikanere er et meget ydmygt folkefærd på mange måder. Vi har gjort en stor forskel, og de er bare så lykkelige dernede. Reaktionerne kan slet ikke beskrives. De er rigtig glade, og det er det vigtigste, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus langer ud efter Linse: Det er plagiat!

Artiklen fortsætter under denne video fra ‘Singleliv’, kunne man følge en meget ærlig Rasmus, der fortalte åbent om sin store sexlyst. Det resulterede blandt andet i fortællingen om, at han har dyrket sex med en kage.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus mistede lysten til at leve: Nu vil han lave tv med Valdemar

LÆS OGSÅ: Ung mor til tre afslører familieforøgelse

Fanget i tolden

Rasmus fik dog ikke selv lov til at være til stede, da børnene fik tøjet. Problemer med toldmyndighederne i Ghana betød nemlig, at tøjet blev tilbageholdt, og selv om han kæmpede en hård kamp i flere dage, nåede han ikke at få det frigivet, inden turen igen gik hjem.

– Det var det værste, og det gjorde så ondt i mit hjerte, at jeg kæmpede så meget sammen med DHL fra Danmark for at få udleveret tingene, men toldmyndighederne dernede var noget strenge. Flyveturen hjem var utrolig svær på mange måder, fordi man sad og tænkte på, om de ville få tøjet og så videre, siger Rasmus, der få dage senere kunne ånde lettet op.

– Men da jeg så fik videoerne, hvor de hentede tøjet, så begyndte jeg at tude. Det var kulminationen på det hele, og lykken var at kunne se, at de fik tøjet, og se og høre hvor glade de blev. Det lykkedes ikke (mens han selv var i Afrika, red.), og det gør stadig ondt, når man bliver mindet om det. Men det vigtigste er, at de har fået det.

Selv om ‘Singleliv’-deltageren ikke fik lov til at se reaktionerne i levende live, så føler han stadig, at turen var det hele værd.

– Intet ved denne tur har været spildt. Det har været et eventyr af en anden verden at kunne se Afrika på en helt andet måde. Vi kom ud i landsbyen, og vi kom så langt ud, som folk sjældent får lov til. Det har været en oplevelse hele vejen igennem, og jeg fik sat et punktum for Rikke, som desværre ikke lever mere. Så nej, det har absolut ikke været spildt. Det har været hårdt arbejde. Det har været blod, sved og tårer. Det har været op- og nedture. Men jeg har hele tiden troet på det, og derfor fortsatte jeg. Intet har været spildt.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: CHOK: Populært realitypar skal skilles

Frygter ikke problemer

Numse-Rasmus fik en masse spørgsmål, da han samlede penge ind til rejsen til Afrika. Mange folk ville vide, om det ikke var billigere, hvis han bare sendte tingene af sted alene, men over for Realityportalen slog han fast, at han rejste med for at sikre sig, at alt gik efter planen. Han frygter dog ikke, at han får problemer med indsamlingen, fordi han ikke selv var til stede, da tøjet blev afleveret.

– Det, der er vigtigt for mig, det er, at tøjet blev afleveret, og det er dokumenteret. At toldmyndighederne var så strenge dernede og ikke arbejdede samme dag, som vi gerne ville have det, det gjorde, at det var ude af vores hænder. Derfor var vi bare nødt til at vente, og vi kunne hverken gøre til eller fra. Det er African Time, som det hedder, og så må man tage det derfra. Det er noget, man lærer af, og så må man have tålmodighed, siger Rasmus og fortsætter:

– Det var noget andet, hvis tøjet slet ikke kom frem eller var forsvundet, men det er det jo ikke. Missionen er fuldbragt, og de står med det i hånden og sætter målnet op og den slags ting. Jeg er sikre på, at de folk, der har fulgt projektet og har doneret, de er glade for, at det kom frem, og at projektet lykkedes, siger Numse-Rasmus og slår fast, at han gerne vil takke sponsorer, samarbejdspartnere og Facebook Family, som han kalder dem, der har støttet projektet.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Ny indsamling på vej

Senest til marts skal Rasmus aflevere regnskab til Indsamlingsnævnet, så de kan sikre sig, at alt er gået til efter reglerne. Men dette er ikke enden på hans afrikanske eventyr. Rasmus har allerede store planer, og hvis alt går, som han ønsker, så rejser han igen til Afrika til maj 2019.

Denne gang er planen, at der skal laves fire syvmandsmål, der skal sendes til klubben, men det er ikke alt. Numse-Rasmus vil nemlig også lære afrikanerne at svømme.

– Vi har fået at vide, at der er mange, der ikke kan svømme i Afrika, så vi har sideløbende lavet et projekt, der hedder ‘Fra vandskræk til vandhund’, og her skal vi lære dem at svømme. Der bliver sponsoreret nogle forskellige ting – forhåbentligvis veste, luffer og nogle forskellige ting, der gør, at man kan svømme. Det vil være med til at redde liv og forebygge, siger han og fortsætter.

– De har Atlanterhavet lige ude foran sig, men de går kun lige til vandkanten, for de kan ikke svømme, så de er bange for at gå i. Men hvis vi kan lære dem at svømme, så de kan lære det videre til andre, så har vi gjort et kæmpe fremskridt.

Denne gang vil Numse-Rasmus igen indsamle penge via Facebook, mens han også vil gøre brug af andre platforme, hvor der kan laves indsamlinger. Budget og målsætning vil blive offentliggjort, inden indsamlingen går i gang.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører alvorlig sygdom

LÆS OGSÅ: Philip om Lenny: Han har virkelig skuffet mig

Herunder kan du se videoer og billeder fra turen til Afrika, og fra da tøjet blev frigivet:

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

LÆS OGSÅ: Så lang tid gik der, før Mathias og Trine blev rigtige kærester

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Nybyggerne
'Nybyggerne'-par tæt på tårer: Dét fejler vores søn
Familien fra Bryggen
Linse afslører: Jeg går aldrig i bad
Realityportalen
Beliggenhed beliggenhed beliggenhed - gift ved første blik
'GVFB'-pars råd til nye deltagere: Knald på bryllupsnatten!
Familien fra Bryggen
Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Ex on the beach
HER ER DATOEN: 'Ex on the Beach' er tilbage
Utro 'Paradise'-hunk fik kønssygdom: Gav kæresten skylden
De unge mødre
Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn
De unge mødre
Sandra er ny i 'De unge mødre': Blev selv fjernet som 10-årig
Familien fra Bryggen
Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
Forsidefruer
Amalies vilde fødselsdagsgave: Nye bryster
Kongerne af Svendborg
Realityhunk efter lang kamp: Sådan fandt vi vores søns navn
Kendte
Jesper Sørensen så døden i øjnene: Nu har han fået mod på livet
Kongerne
'Kongerne'-Kia: Sådan påvirker sygdommen min krop
Big Brother - Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
Monique slår fast: Mark og jeg finder ALDRIG sammen igen
Landmand søger kærlighed
Nicolaj om ’Landmand’: Min far får mere opmærksomhed end mig
Ung mor jubler: Lægerne tog fejl
Beauty Bosserne
'Beauty Bosserne'-stjerne dater: Der er for meget drama
Årgang 0
'Årgang 0'-stjerne taler ud om vildt sygdomsforløb
Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
HOT NEWS: Reality-par flytter sammen
Ex on the beach - Landmand søger kærlighed
'Ex on the Beach'-hunk med i 'Landmand'-program
Divaer i Junglen - Ex on the beach - Paradise Hotel
Fie Laursen overvinder kæmpe frygt
Dagens mand - Et ton cash - Ex on the beach
Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i 'Ex on the Beach'
Ex on the beach
'Ex on the Beach'-babe har haft sex med 19: Jeg er en narrefisse
Teen Mom
SE BILLEDERNE: Lykkelig ung mor har født
Nybyggerne
'Nybygger'-vindere solgte huset: Nu bor de på 20 kvm
Keeping up with The Kardashians
'Keeping Up With the Kardashian'-stjerne tager vild porno-beslutning
De unge mødre
Ung mor indrømmer: Jeg måtte kæmpe mig igennem min søns fødselsdag
Divaer i Junglen - middag med min ex - Paradise Hotel
'Paradise'-forhold endegyldigt slut: Hun har ændret sig
Vild med dans
HOT NEWS: Her er Britt Bendixens afløser i 'Vild med dans'
Divaer i Junglen - For lækker til love - Nybyggerne
'Divaer i Junglen'-stjerner er med i nyt 'Kongerne'-program
Toppen af poppen
'Toppen af Poppen'-deltager: Det var angstprovokerende
Beverly Hills
'90210'-stjernerne svarer på læsernes spørgsmål
De unge mødre
Nadia Shila åbner op: Derfor kan jeg ikke bo med en mand
Modern Family - Serier - Streaming
UHHHH! Får 'Modern Family'-stjerne sin egen spinoff-serie?
Desperate Housewives
'Desperate Housewives' 15 år senere: Dét er der sket med husmødrene
Årgang 0
'Årgang 0'-stjerne er blevet single: Dét savner jeg ved en kæreste
Netflix - Serier - Streaming
Ny sæson af '13 Reasons Why': Dét skal du se på Netflix
De unge mødre
SJOVT 'DUM'-fraklip: Skal vi tage hele dagen om?
Kendte
Rasmus Seebachs afslører specielt ritual: Det lyder mærkeligt, men ...
De unge mødre
Cyste og flere nederlag: Ung mor taler ud om fertilitetsbehandling
Forsidefruer
Sarah Louise slår fast: Jeg skader ikke mine børn!