Nyeste artikler
Se alle
Fie Laursen og Rasmus Birnbaum er begge YouTubere (Foto: Janus Nielsen/YouTube).

Numse-Rasmus langer ud efter Fie Laursen: Få nu for helvede nogle psykologtimer!

Rasmus mener, det er forkasteligt, at Fie har løjet for at få visninger på YouTube, og at han tydeligt kan se på tv, at hun har brug for psykologisk hjælp.

Rasmus Birnbaum, af mange kendt som Numse-Rasmus, lagde i sidste uge en video op på sin YouTube-kanal. hvor han endnu en gang langer ud efter Fie Laursen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Realityhunk beskyttede Geggo og Cengiz

Rasmus har nemlig læst, at Fie Laursen indrømmede, at hun startede sin YouTube-karriere med at lyve for at få visninger, så hun kunne overskygge de mange mobbevideoer, der var at finde, når man søgte på hendes navn.

– Det synes jeg faktisk er meget, meget forkasteligt, hvis man har løjet for at få visninger på sin YouTube-kanal. Hvor fuck er troværdigheden henne? spørger han retorisk i den nye video, hvor han flere gange gør det klart, at det ikke er et angreb på Fie Laursen som person.

Her fortæller Numse-Rasmus, at det både er det faktum, at Fie Laursen har løjet for visninger, og det faktum, at der gik så lang tid, før hun indrømmede det, der trykker ham. For hvordan kan man så vide, om personen er sig selv, spørger han.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens særlige kontrakt: Denne eks må ikke komme i ‘EOTB’

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Numse-Rasmus fortæller, at han har dyrket sex med kage

LÆS OGSÅ: Peter Birch om sin hemmelige kæreste: Det er svært

Selv har Numse-Rasmus en meget anden tilgang til det at være YouTuber, forklarer han. Han går nemlig ikke så meget op i visninger og popularitet.

– Enten kan man noget, eller også så kan man ikke noget. Jeg har ikke så mange subs, og jeg går ikke så sindssygt meget op i det. Når jeg laver en video, så hygger jeg mig med det, og så er det jo dét. Der er ikke mere fokus på den konto. Så må det gå op eller ned. Det gør aktiekurserne også, og sådan er det, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet

“Du er ramt sindssygt, det kan man se”

Efter Rasmus har fortalt om, hvor forkasteligt han mener, det er, at Fie i sin opstart som YouTuber løj for at få visninger, så fortsætter han mere generelt med de problemer, han mener, Fie Laursen døjer med.

Han fortæller nemlig, at han elsker at se Fie i eksempelvis ‘Ex on the Beach’, men at det er tydeligt for enhver, der ser det, at hun har brug for hjælp.

– For fanden mand, Fie Laursen. Gør det nu. Få nu for helvede nogle psykologtimer og få renset ud, fordi du er ramt sindssygt, det kan man se. Det går så spejlblankt igennem, når man ser dig på fjernsyn, råber Numse-Rasmus i videoen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tabita om eksmanden: Jeg skulle være utro eller dø

Han giver også Fie en opskrift på, hvad han tror, der kan hjælpe hende.

– Mit råd til dig: Du tager fuldstændig time out på et halvt år, fuldstændig iskold, lukker det ned, og så koncentrerer du om at få det godt, og det gør du på den måde, at den her psykolog kan komme ind og pille helt inde i det inderste i dig.

– Du er et godt menneske, du har en masse at byde på, men der er brodne kar inde hos dig, og det er synd faktisk et eller andet sted. Og man kan se, at det skærer så meget igennem på dig på tv, fuldstændig. Jeg synes, du har noget at slås med, desværre, lyder det fra Rasmus.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Fie: Jeg har ikke overskud til at se den

Realityportalen har været i kontakt med Fie angående Numse-Rasmus’ nyeste video om hende, men hun fortæller, at hun ikke har set den.

– Jeg har slet ikke tid eller overskud til at se den. Der sker for meget i mit liv, lyder det fra Fie, der meget offentligt gennemgår et større drama med ekskæresten Frederik. For nylig afslørede Fie, at Frederik havde truet hende og været hende utro, og nu er det kommet frem, at Fie har tænkt sig at støtte Frederik, mens han modtager psykologisk behandling.

LÆS OGSÅ: CHOK! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par ramt af utroskab

Dog har Numse-Rasmus tidligere omtalt Fie Laursen på sine sociale medier, og sidste år udgav han endda en sang om realitybaben. Dengang fortalte Fie, at hun troede, Rasmus brugte hendes navn for at få opmærksomhed.

– Han laver tit videoer om mig på Youtube. Jeg synes, at han er lidt underlig, men godt, han hygger sig! Han er bare en gammel mand, der keder sig jo. Jeg tror ikke, han har noget problem med mig. Han har nok bare set, at unge bliver kendte på diss tracks som dét, Johnni Gade lavede om mig. Han slog jo igennem og fik en karriere på mit navn, så jeg tænker, at det prøver han da også lige, sagde Fie Laursen dengang.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie

I videoen herunder kan du se, da en knust Fie Laursen blev sendt ud af ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.