Nyeste artikler
Se alle
Mor og søn på tv og hjemme. Lue Støvelbæk spiller fru Frighs (Anette Støvelbæk) lidt underkuede søn, Leslie Frigh. – Det var nemt at arbejde sammen, for vi er begge professionelle, siger Lue. (Foto: TV 2/Mike Kollöffel)

Ny ‘Badehotellet’-stjerne er ikke påvirket af stjernefamilien: Jeg vil bare være god

Han føler sig ikke ekstra presset af at komme fra en familie med flere store skuespillere.

Det er nogle store og dybe fodspor, som ligger foran 26-årige Lue Støvelbæk. Som søn af Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk, og med Mads Mikkelsen som onkel, så kunne det næsten ikke være anderledes for Lue, som til sommer selv bliver færdig som skuespiller fra Odense Teaterskole.

– Jeg startede med at stå og synge som treårig, og så er jeg jo vokset op på et teater. Jeg har været i det hele mit liv. Jeg fik blod på tanden i gymnasiet, hvor jeg gik på dramalinjen. Det var spændende at blive god til at lege andre mennesker og udfolde et drama.

SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

I efteråret spillede han over for sin far, Lars Mikkelsen, i DR-serien ‘Herrens Veje’, og i næste uge kan han opleves som Leslie Frigh i ‘Badehotellet’, søn af fru Frigh, som i øvrigt spilles af Lues mor, Anette. Men det med familieforholdet er ikke noget, som Lue går ret meget op i.

– Jeg er lidt ligeglad med at blive spurgt til det, for mig er det jo bare min familie. Det er jo, hvad andre folk gør det til. Jeg er interesseret i at blive god til det, jeg laver og finde en fed historie og lave en god scene. For os handler det om at levere et godt produkt sammen, og hvis vi ikke gør, så må folk gerne sige det til os, siger Lue.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner indtager ny ‘Tinka’-julekalender

De rigtige i rollerne

Og hvis nogen tror, at skuespillerne bare ringer til familien, når roller skal besættes, så måtte Lue ligesom alle andre i ‘Badehotellet’ igennem flere prøvefilmninger for at få rolle som Leslie.

Når ‘Badehotellet’ starter op igen, er fru Frighs tvillinger blevet voksne, og Leslie skal overtage tobaksfabrikken.

– Jeg blev kontaktet af en caster, og det var en længere proces. Der er stor fokus på, at det er de rigtige mennesker, der spiller rollerne i ‘Badehotellet’. Leslie er en meget følsom fyr, lidt introvert og meget traumatiseret over sin fars død. Så han er den forsigtige type, fortæller Lue og afviser, at han er en Leslie-type. Han har andre drømme.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Der kommer mere tv med Mathilde og Remee

– Jeg vil gerne spille ond. Jeg elsker en god skurk, en antihelt. Det er der, mange af de fede historier ligger. Noget man ikke får lov at gøre normalt. Og det ligger lidt indeni os alle, så det er fedt at få det ud. Men det kunne også være fedt at spille med i en western. Og fantasy. Eller i en krimi. Lige nu vil jeg bare gerne blive god. For helvede, hvor vil jeg gerne være god.

Og når man så har tre stjerner i familien, så kan man vel godt få et godt råd eller to?

– Vi kan sparre sammen, og det at vi er inden for samme fag gør jo, at vi tør snakke professionelt. Men jeg har ikke bedt om gode råd, og får dem heller ikke, når jeg ikke spørger. Jeg vil være mig selv og blive god til det, jeg kan.

Du kan se den nye sæson af ‘Badehotellet’ fra mandag klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skaberne åbner op om ny sæson: En udfordring

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.