Nyeste artikler
Se alle
Caspers vildeste oplevelse var, da han backpackede i tre måneder med en kammerat. Det gav ham et helt nyt perspektiv på verden (Foto: Lykke Buhl).

Ny ’Ex on the Beach’-fyr afslører særligt forhold til flere realitystjerner

Det har sine fordele at hænge ud med realitystjerner: Man kommer med til fede fester, det giver følgere på Instagram, og så kan man være heldig at kysse lidt på nogle smukke realitybabes.

På tværs af programmer har danske realitystjerner det med at finde sammen gennem diverse fester og netværk.

Blandt startcastet til ’Ex on the Beach’ finder vi dog en ny realitystjerne, der allerede mængede sig i miljøet, før han var med i programmet. Det er nemlig 24-årige Casper Nicolaisen fra Roskilde.

– Det har ikke været bevidst, det er bare sket sådan lidt tilfældigt, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor kommer jeg ind i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

Fester med Lenny

Blandt de mest genkendelige i Caspers venneflok finder vi ’Paradise 2018’-vinderen Lenny.

– Vi kender hinanden fra noget byen af en eller anden art, og så klingede vi bare godt. Så har vi efterfølgende set hinanden og lavet noget reklame for et tandblegningsfirma sammen, fortæller Casper.

Som ven og følgesvend af Lenny er det også uundgåeligt at blive præsenteret for flere realitypersonligheder.

– Jonass, Teitur, Philip, Lenny og Julie var jeg i byen i Roskilde med, det var vel cirka tre uger inden, jeg tog af sted til ’Ex’. Så det var først gang, jeg mødte Jonass, men han er også cool, fortæller Casper om nogle af de kulørte bekendtskaber, han har fået ved at hænge ud med kammesjukken Lenny.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par slår op: Beskyldninger om hashmisbrug

Populært på Instagram

Det har da også sine fordele at blive set sammen med realitypersonligheder. Casper begrunder eksempelvis sin popularitet på Instagram forud for programmet, hvor han allerede havde over 11.000 følgere, med sine realityvenner.

– Jeg tror faktisk i bund og grund, at det har gjort meget, efter jeg er blevet venner med Lenny. Det har godt nok sparket det lidt i gang, forklarer Casper om sin Instagram-succes og tilføjer:

– Så var jeg jo også gode kammerater med Joaquin, som også var med i ’Paradise’. Han lagde også et billede op af ham og jeg, dengang han var på toppen, som også gav noget. Så jeg tror, de to ting til sammen har gjort det meste af arbejdet, griner Casper.

LÆS OGSÅ: Endnu en realitybabe får program om sine bryster

Flirter med realitybabes

På netop instagram kan man også få et indtryk af de mange realitytyper, som Casper omgiver sig med.

Blandt andet fandt man allerede inden Caspers tv-debut ’Love Island’-stjernerne Jonas, Oliver og Amanda, ligesom Casper også følges af Jessica Sky og ’Ex on the Beach’-baben Michelle Kusk.

– Jeg kender også mange af dem, forsikrer Casper og uddyber:

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

– Jonas kender jeg jo, fordi vi begge er fra Roskilde og har gået i skole sammen hele livet. Amanda har jeg skrevet lidt med. Oliver har jeg faktisk aldrig mødt, men vi skriver fucking meget sammen, han er cool nok. Michelle Kusk har jeg haft en flirt med og kysset lidt med, forklarer Casper.

Man kunne altså have lov at håbe, at ’Love Island’-Amanda eller ’Ex on the Beach’-Michelle kunne ske at dukke op af den græske riviera og vende tilbage på skærmen som Casper ekser i tredje sæson af ’Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: WOW! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par skal giftes

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.