Nyeste artikler
Se alle
Casper fra 'Ex on the Beach': Jeg skal tabe de 10 kilo, jeg har taget på efter hjemkomsten fra 'Ex on the Beach'. (Foto: Lykke Buhl).

’Ex on the Beach’-fyr har sagt nej til ‘Paradise’

Casper har afslået alle de mange realityprogrammer, han er blevet tilbudt. Men ’Ex on the Beach’ fik alligevel skovlen under ham.

Det er hårdt at være eftertragtet. Det ved de mange smukke mennesker, der er tjekket ind i villaen til tredje sæson af ’Ex on the Beach’. Men særligt Casper Nicolaisen ved, hvordan det er at være jaget af tv-selskaberne.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par slår op: Beskyldninger om hashmisbrug

Før han blev kontaktet af holdet bag ’Ex on the Beach’ og endte med at springe ud som realitystjerne, havde han nemlig fået adskillige andre tilbud om at deltage i realityprogrammer.

– Jeg har sagt nej til mange tv-programmer førhen. Jeg er blevet spurgt om ’Paradise’ flere gange – tre gange, tror jeg – og ’For lækker til love’ og sådan noget, men jeg har aldrig sagt ja til det, forklarer Casper.

– Jeg aner ikke, hvad der er så interessant ved mig, men de spørger mig i hvert fald, griner han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-forhold endegyldigt slut: Hun har ændret sig

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par slår op efter utroskab og løgne

Derfor sagde jeg ja til ’EOTB’

Casper er selv glad for at se reality, men han havde aldrig tænkt, at det en dag skulle være ham selv, der blev vist på skærmen.

Men da han blev spurgt, om han ville deltage i ’Ex on the Beach’, stod stjernerne bare rigtigt. Uddannelsen var sikret, og hverdagen som forsikringsrådgiver var blevet, ja, hverdagsagtig.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Derudover er ’Ex on the Beach’ et program, der passer bedre til Caspers person, end de andre programmer, han er blevet tilbudt.

– Herinde handler det mere at være ærlig omkring sine følelser og hvordan, man har det. Jeg kan godt lide at være den, jeg er, og det føler jeg ikke, man kan være i de andre programmer, forklarer han.

Derfor kan man altså nu se Casper i ’Ex on the Beach’, selvom han forinden havde takket nej til alle de mange realityprogrammer, han var blevet tilbudt.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-par har fundet sammen igen

LÆS OGSÅ: WOW! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par skal giftes

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.