Nyeste artikler
Se alle

Ny ‘Paradise’-fyr afslører: Jeg kan godt lide ældre kvinder

24-årige Nicolai er ikke bleg for at indrømme, at han har et godt øje til kvinder, som er noget ældre end ham selv.

Ventetiden er heldigvis snart slut, hvis du er ‘Paradise Hotel’-fan. TV3 er nemlig tilbage med en helt ny sæson til foråret, og så er der atter flotte fyre, flotte piger, drama og fest på programmet fra klokken 22.00.

Én af dem, du kan glæde dig til at møde, når programmet er tilbage, er 24-årige Nicolai Basic, som kommer fra Helsingør. Det nye ‘Paradise’-hunk synes, at hotellets piger er søde, men han er langt fra kun til ungt kød.

– Jeg kan godt lide milfs. Jeg synes, at ældre kvinder giver en bedre oplevelse. Og så er det måske deres sidste gang – man ved jo aldrig. Så ja, de giver lidt ekstra, siger han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

Der er da også en ældre kvinde involveret i dét, Nicolai betegner som sin pinligste oplevelse.

– Det pinligste, jeg nogensinde har prøvet, det var, at jeg var sammen med en ældre kvinde på et krydstogt. Hun røg ned i min kahyt, og da jeg sendte hende væk fandt jeg ud af, at hun desværre havde menstruation. Det vidste jeg ikke, for der var slukket lys. Det gik igennem tre lagner, desværre. Og min ven har siddet og filmet lidt af det hele, uden jeg vidste det. Så det er nok det pinligste, jeg nogensinde har oplevet, siger han.

LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var min utro i årevis

Men hvor gammel var den menstruerende kvinde egentligt?

– Hun var nok i starten af 40’erne. Og jeg er 24, så, fortæller Nicolai,

Du kan lære Nicolai bedre at kende i videoen øverst, hvor han også fortæller lidt om størrelsen på de kondomer, deltagerne kan benytte, hvis de pludselig får lyst til lagengymnastik på hotellet.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.