Nyeste artikler
Se alle
Luna. (Foto: Kanal 4)

Ny ung mor: Derfor langtidsammer jeg

'De unge mødre'-deltageren har mistet veninder på grund af beslutningen om at amme alle tre drenge, men hun holder alligevel fast.

Når det nye afsnit af ‘De unge mødre’ løber over skærmen i aften, bliver seerne præsenteret for den sjette og dermed sidste nye deltager i denne sæson. Der er tale om 24-årige Luna Munk, der kommer fra Randers, hvor hun bor med sine tre drenge, Zacharias, Felix og Zilas.

Som hun tidligere har fortalt til Realityportalen.dk, så går hun ind for samsovning, opdrager ifavnsk og ammer stadig alle tre drenge, selv om den ældste er fyldt tre år. Især sidstnævnte kommer til at være i fokus i hendes første afsnit i aften, hvor hun fortæller seerne om, hvorfor hun har valgt at holde fast i amningen.

– Jeg ammer de store børn, fordi det er kommet naturligt. Jeg tror, at det her med at langtidsamme, det er godt, fordi der er en ernæringsmæssig gevinst i amningen, og jeg synes også, at det giver en masse tryghed og nærvær, fortæller hun i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg ammer, indtil børnene selv siger stop

LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom

Det kan du høre mere om i videoen herunder, hvor du også kan høre, hvordan folk har reageret på langtidsamningen, og hvordan hun har det med de forskellige reaktioner. Hele afsnittet kan du se i aften klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

STORT GALLERI: Se alle Princess Nataschas vilde looks

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.