Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Niels Henrik Dam)

‘Nybygger’-par stod uden tag over hovedet: Nu har de fundet et hjem

Et velkendt 'Nybygger'-par stod pludselig uden bolig, men nu er deres bønner blevet hørt.

Der har for alvor været krise hos det tidligere ‘Nybyggerne’-par Christine Delmar og Mikkel Ibsen. Parret købte i september sidste år et hus i Gl. Hasseris nær Aalborg, men da der sidenhen har vist sig at være mange udfordringer med det nye hus, kan parret stadigvæk ikke flytte ind.

Derfor har Christine og Mikkel den seneste tid været på jagt efter en lejlighed, som de kan bo i, indtil det bliver muligt for dem at flytte i huset. 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-par er blevet forældre

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst og familien afholder store flyttedag

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

Heldigvis for parret har de nu været heldige:

– Vi har nu kontrakten på plads og rykker allerede 1. januar. Så om tre uger bor vi inde ved Nordkraft i en toværelses lejlighed med altan. Og dér skal vi bo, indtil vores hus engang står klart. Det betyder, at vi kan få lidt ro på og så småt begynde glæde os til at se vores ting igen. Hele 17 måneder er der gået uden vores egne sager. Det bliver sgu lidt sjovt at kigge flyttekasserne igennem og blive overrasket over se de ting, vi har glemt, at vi havde. Det bliver jo helt som juleaften, forklarer Christine glad på sin blog.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Mike og Thomas: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur

– Lejligheden gør, at vi endelig kan se frem til at få et beboeligt hjem. Også selvom det blot er på lånt tid. Vi får egen stue, køkken og soveværelse, hvor vi bor som os og ikke skal agerer som gæster mere. Derudover bliver det også kærkomment at rykke ind til byen. Noget jeg har savnet. Jeg kan mærke, det bliver godt, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører nyt Fakta-job

LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par har smidt 25 kilo efter programmet

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.