Nyeste artikler
Se alle
Ida og Mads vandt finalen i 'Nybyggerne' og deres drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner. (Foto: Henrik R Petersen)

‘Nybygger’-vinderne har overtaget huset: Tilbage i arbejdstøjet

Der sker for alvor noget i Mads og Idas 'Nybyggerne'-hus i øjeblikket.

Den 27. marts var en stor dag for Mads Taiki og Ida Holm, da det unge par her vandt femte sæson af ‘Nybyggerne’ og dermed deres drømmehus til en værdi af 2,6 millioner i Randers.

Ida og Mads er oprindeligt fra Thy, men har den seneste årrække boet i en lejlighed i Sydhavn i København. Den satte de dog til salg for et par måneder siden, så de kunne blive klar til at hive teltpælene op og flytte til deres nye hus i Randers.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif om sit nyeste projekt: Det har været rørende

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Ida og Mads afslører forretningshemmelighed efter ‘Nybygger’-sejr

Det kan måske undre nogen, at parret ikke flyttede ind i deres hus lige efter finalen blev afholdt, men det forholder sig sådan, at der altid er en masse papirarbejde, der skal i orden først, blandt andet fordi parret vinderne skal betale skat af præmien. Derfor flyttede sidste års vinderpar, Charlotte og Fredrik, også først ind i deres hus i august, selvom de allerede vandt det i april.

Nu afslører Ida dog overfor Realityportalen.dk, at hun og Mads har fået nøglerne til huset, og de er derfor i fuld gang med at gøre det klar til indflytning:

– Vi har faktisk haft nøglerne længe, og så har vi løbende gået og ordnet i helligdage herhjemme. Vi er ikke flyttet ind endnu, men det gør vi nok om en måneds tid. Det føles så skønt at være tilbage. Vi er i arbejdstøjet igen, da vi er ved at færdiggøre vores arbejdsværelse/kontor som det første, så vi kan komme igang med at arbejde intensivt på vores plakatvirksomhed igen, fortæller Ida til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter ny sæson af ‘Nybyggerne’

– Vi har heldigvis fået solgt vores lejlighed i Sydhavn, men de nye ejere har ikke overtaget den endnu, så derfor går vi bare og hygger os stille og roligt med at få flyttet. Vi har ikke planlagt helt præcis, hvornår vi officielt flytter, da vi bare tænker at være i huset og ordne, indtil vi synes, at det er helt klart til indflytning. Og derefter skal vi jo så lige have hentet alle vores ting i København, fortsætter Ida og tilføjer:

– Udover at lave arbejdsværelset har vi malet næsten hele huset, bare for at få det malet helt ordentligt. Derudover har vi fået lavet nyt gulv, som Nicolai fra ‘Nybyggerne’ faktisk har været hyret ind til. Det er vi sindssygt glade for. Om der skal laves mere i huset, ved vi ikke endnu, det er vi ikke lige nået til.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-stjerne har født

Se billedet herunder, hvor Mads og Ida er i fuld gang med at ordne deres nye kontor:

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde udskyder brylluppet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.