Nyeste artikler
Se alle
Ida og Mads vandt finalen i 'Nybyggerne' og deres drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner. (Foto: Henrik R Petersen)

‘Nybygger’-vinderne sætter deres ene hjem til salg

Årets vindere i TV 2-programmet har nu besluttet at sætte deres bolig til salg.

Efter et halvt år med tanker, drømme og nervøsitet, blev vinderne af ‘Nybyggerne’ 2019 fundet den 27. marts. Ida og Mads vandt deres drømmehus til en værdi af 2,6 millioner i Randers, og inden længe kan parret flytte ind i deres nye hjem.

De sidste seks år har Ida og Mads boet i København, så når de flytter ind i deres ‘Nybyggerne’-hjem, bliver det ikke just rundt om hjørnet. Det har de dog fint med, da parret oprindeligt kommet fra Thy og derfor glæder sig til at flytte tættere på familie og deres jyske venner, der er bosat i blandt andet Aalborg og Aarhus.

LÆS OGSÅ: Ida og Mads afslører forretningshemmelighed efter ‘Nybygger’-sejr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter ny sæson af ‘Nybyggerne’

Mads og Ida har de sidste par år boet sammen i en ejerlejlighed i Sydhavn i København, og den har de nu besluttet sig for at sætte til salg, inden de starter det nye liv i Randers:

– Som nogen måske har bemærket, vandt vi for nyligt et hus i Randers og har altså nu et hjem i overskud. Derfor bliver vores elskede lejlighed i København sat til salg inden længe. Hvis du er hurtig, kan du nu få fingrene i den til særpris! Skriv til mig ved interesse – så finder vi ud af en fremvisning, skriver Ida på sin Instagram, hvor hun også deler mere detaljerede oplysninger og billeder af lejligheden.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

– Det er en to-værelses delevenlig, 100 procent indflytningsklar ejerlejlighed på 59 kvm. Den er vurderet til 2.250.000 kroner og har ejerudgifter for cirka 2700 kroner pr. måned, skriver Ida blandt andet.

Hvornår Ida og Mads helt præcis flytter ind i huset i Randers, vides endnu ikke.

GALLERI: Se alle billederne fra vinderhuset og finalefesten i ‘Nybyggerne’

Se billeder af den fine lejlighed herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hej alle, Som nogen måske har bemærket, vandt vi for nyligt et hus i Randers og har altså nu et hjem i overskud 😄 Derfor bliver vores elskede lejlighed i København sat til salg inden længe. Hvis du er hurtig, kan du nu få fingrene i den til særpris! 😉 Skriv til mig ved interesse – så finder vi ud af en fremvisning. Lejligheden: – 2-værelses delevenlig, 100% indflytningsklar ejerlejlighed på 59 kvm – Nyt køkken og nyt badeværelse m. seperat bruseniche. – 200 meter fra Sydhavn Station, 5 minutter på cykel fra Vesterbro, lige op ad smukke Vestre Kirkegaard – Totalrenoveret i 2015 (køkken, badeværelse, vægge med filt, slebne/ludbehandlede gulve) – Nye radiatorer i 2017 – Nye vandrør/faldstammer i hele ejendommen i 2018 – Lille altan i forbindelse med soveværelse og stor lys karnap i forbindelse med stuen – Fordelingsgang med plads til opbevaring Området: Lejligheden ligger på den blinde vej Johan Kellers Vej i Bavnehøj Kvarteret, som grænser op til Vesterbro og den grønne Vestre Kirkegaard. På trods af den centrale placering, er det et meget roligt område med masser grønne oaser. Der er S-togs station, busstoppesteder og indkøbsmuligheder indenfor 200m. Lejligheden ligger i øvrigt 5 minutters cykeltur fra både uddannelsesinstitutionerne Aalborg Universitet og Campus Carlsberg. Ejendommen: Ejendommen er fra 1936. Ejerforeningen er veldrevet med en god og kompetent bestyrelse. Der er adgang til fællesvaskeri, hybridnet, gårdmiljø, kælderrum, loftrum og gode gratis p-forhold. Der er et godt socialt naboskab på vejen med egen facebookside, fællesspisninger og årligt loppemarked. Tal: Vurderingspris: 2.250.000,- Ejerudgifter pr. mnd.: ca. 2.700,- Kvadratmeter: 59 (BBR)

Et opslag delt af Ida Holm — Nybyggerne (@idaholmc) den

LÆS OGSÅ: Efter finalen i ‘Nybyggerne’: Lourdes dropper jobbet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.