Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

’Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi gør det gerne igen

Selvom det var en hård omgang at være med i TV 2-programmet, gør Mads og Ida det glædeligt en gang mere.

Der er ingen tvivl om, at det bestemt ikke er lutter lagkage at være med i ‘Nybyggerne’. Udover at det er hårdt arbejde at bygge og indrette de forskellige rum, har de medvirkende korte deadlines, hvilket gør, at der hverken er tid til meget søvn eller meget mad på de 7,5 uge, der optages.

Ida og Mads har tidligere fortalt, at det var hårdere at være med i programmet, end de havde forventet på forhånd. Det betyder dog hverken, at de fortryder deres deltagelse, eller at de ikke glædelige gør det hele én gang til.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

– Lige da vi var færdige med optagelserne var vi meget sådan: ”Det kommer aldrig til at ske igen!” Vi var simpelthen så udmattede. Men nu har vi det sådan, at vi hundrede procent ville gøre det igen. Det er jo den vildeste oplevelse i vores liv. Uden sammenligning. Så det betyder meget for os, at have været med, fortæller Ida og fortsætter:

– Ugen efter, vi kom hjem, var vi faktisk også bare klar på at bygge videre, fordi vi havde været vant til at lave så meget nyt. Og vi malede også væggen i stuen efter to uger, og vi har planer om at bygge en vægreol. Det, der dog holder os lidt tilbage, er, at vi ikke har nogen bil, hvilket gør det lidt bøvlet. Ellers har vi virkelig fået blod på tanden til at lave mange ting. Vi har slet ikke haft brug for en pause, mere det modsatte. At det kribler i vores fingre for at lave noget.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Lourdes og Nicolai: Derfor tilmeldte vi os ‘Nybyggerne’

Fik set en anden side af hinanden

Parret fortæller desuden, at deltagelsen i ‘Nybyggerne’ bestemt har betydet meget for deres forhold. Selvom de to har været kærester i fem år, fik de nemlig også set et par nye sider af hinanden:

-Vi har både fået set de bedste og de værste sider af hinanden, og det har styrket vores forhold helt vildt, at vi har været med. Det har fået os meget tættere sammen. Man ved bare, at man kan meget sammen, når man har klaret at bygge et hus og også har kunnet holde hinanden ud i de her 7,5 intense uger, fortæller Ida.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

-Det der med at være helt ude på kanten og bare være fuldstændig udmattet og så bakke hinanden op, det er bare vildt fedt, fortsætter Mads og forklarer, hvilket ny side af Ida, han fik set:

– Jeg fik set Idas strukturelle måde at arbejde på, som hjalp mig rigtig meget, og jeg så, hvor meget hun knoklede og udviklede sig meget i forhold til at arbejde med maskinerne.

– Og jeg så, at Mads er meget æstetisk bevidst og har en holdning til ting og kommer med gode forslag, tilføjer Ida.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2.

Se alle billederne fra Ida og Mads’ hjem i Købehavn øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.