Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi har forelsket os i Randers

Parret fra gult hus havde ikke forud for 'Nybyggerne' ikke tænkt på Randers som deres foretrukne by, men nu har det hele ændret sig.

25-årige Ida og 26-årige Mads er det yngste par i årets ‘Nybyggerne’. De to kommer oprindeligt fra Thy, men har de sidste seks år boet i København sammen. Det må derfor siges at være et stort skridt for dem at flytte til Randers, hvor ‘Nybyggerne’-husene ligger.

For Ida og Mads er det dog vigtigt at slå fast, at de bestemt er friske på at hive rødderne op og flytte til Jylland. Det er nemlig en flytning, som de har tænkt sig at springe ud i, uanset om de vinder huset i TV 2-programmet eller ej.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

– Vi er på en skillevej nu, da vi er begge færdige med studierne og næste skridt er lidt det her med at flytte i hus og stifte familie. Og det vil vi gerne i Jylland og gerne Østjylland. Vi begynder at få nevøer og niecer, så det begynder at blive ret naturligt for os med det her ryk. Vi havde dog ikke fastlagt os noget inden ’Nybyggerne’ i forhold til, hvor præcis det skulle være, men det har vi fundet ud af nu. Så vi er klar til at flytte fra København, selvom vi også elsker byen. Det er bare naturligt at søge tilbage. Og her er Randers et rigtig godt bud, forklarer Mads, og Ida uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Mads og Ida afslører: Vi starter en virksomhed sammen

– Vi har nok altid haft en plan og drøm om på et tidspunkt at vende tilbage til Jylland og gerne til Thy, hvor vi begge er født og opvokset. Men vi må indrømme, at vi har forelsket os hovedkulds i Randers. Vi havde ikke noget specielt forhold til Randers, inden ‘Nybyggerne’ startede, og vi havde derfor heller ikke de vilde forventninger, men vi synes virkelig, det er en smuk og inspirerende by. En stor provinsby med mange af de tilbud, vi kender fra storbyen, men samtidig med den nærhed, ro og ikke mindst natur, vi kender fra Thy. Vi har også fundet ud af, at vi faktisk godt kan finde på at flytte til Randers, selvom vi ikke vinder huset.

– Også fordi den ligger ret perfekt i forhold til vores familie og venner, der bor i Aarhus, Aalborg og Thy. Så Randers ligger jo ret midt i mellem. Så det hele faldt bare i hak til sidst, også da vi så fik bygget vores drømmehus, tilføjer Mads.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2. 

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.