Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi kan godt virke lidt bonderøvs-agtige

Parret fra gult hus kan godt more sig lidt over, hvordan de fremstår på tv.

Der er ingen tvivl om, at det yngste par fra ‘Nybyggerne’, Mads og Ida, bestemt ikke meldte sig til programmet for at komme på tv. De har tidligere fortalt, at de var lidt skeptiske omkring, at hele Danmark skulle se dem på skærmen, men at de alligevel takkede ja til at medvirke, fordi de synes, at hele ideen om at skabe huset sammen, var virkelig fedt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Par udgår af ‘Nybyggerne’

Nu har parret efterhånden set sig selv på skærmen et par uger, og de er bestemt ikke blevet afskrækket af tv-delen. Faktisk morer de sig ganske meget over at gennemleve deres fælles rejse under ‘Nybyggerne’ på ny.

– Vi kan slet ikke huske noget af det, vi har sagt, fordi vi har været så meget i søvnunderskud, så når vi ser programmet er det lidt som at se sig selv på ny. Det er meget specielt. Bare det at høre sin egen stemme, fortæller Ida med et smil, og Mads fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, ‘Nybygger’-værten Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

-Da vi så de første par afsnit, var det meget tydeligt, at vi lige skulle ind i det her med, at der var kamera på hele tiden. Vi skulle lære at slappe af i det. Men man kan heldigvis se, at vi bliver mere og mere vant til det, og at det bliver mere og mere naturligt. Men vi sidder med en positiv oplevelse af, hvordan det er klippet sammen, og hvordan vi fremstår.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Parret indrømmer dog også, at de til tider funderer lidt over, hvad seerne mon tænker om dem:

– Jeg kan dog godt være lidt bange for, at vi kan virke lidt for bonderøvs-agtige. Fordi vi er så jyske og rolige i forhold til de andre, der bare er fulde af energi. Især når der bliver klippet fra nogle af de andre, hvor der bare er fuld gang i den, så er kontrasten virkelig stor. Så der kan man da godt blive lidt bange for, om folk synes, at vi er kedelige, griner Ida.

– Men når det er sagt, er det bare sådan, vi er. Så vi vil jo heller ikke være nogen, vi ikke er. Vi er bare os selv, fortsætter Mads.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Nadja i tårer efter brud: Det er som at miste et barn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.