Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

‘Nybyggerne’-Lourdes og Nicolai: Det var en øjenåbner at lave tv

Selvom Lourdes og Nicolai trofast har fulgt med i de andre sæsoner af 'Nybyggerne', var det alligevel noget andet for parret selv at være med.

Der kan være stor forskel på at følge med i et tv-program hjemme fra sofaen og så rent faktisk selv at deltage i tv-programmet.

Sådan forholder det sig i hvert fald for de tre ‘Nybyggerne’-par i TV 2-programmet, som alle er blevet overraskede over, hvordan det har været at lave tv. Særligt, hvor meget tid der bruges på optagelser i forhold til, hvor lidt der kommer med på tv. Desuden har det også overrasket dem, hvor hårdt det egentlig er at bygge et hus på så kort tid, da de ikke har følt, det så helt så hårdt ud, da de så tidligere sæsoner i tv. Alligevel er der dog ingen tvivl om, at de tre par gerne gjorde det hele igen, da det var en oplevelse for livet.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører deres personlige ting i programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

Lourdes og Nicolai har med deres fire børn trofast fulgt med i ‘Nybyggerne’ de seneste fire sæsoner, men da de så selv stod i byggeprojektet for rullende kameraer, viste det sig at være en helt anden oplevelse, end de havde forventet.

– Vi har jo ikke meldt os til programmet for at komme på tv, men for at bygge og indrette. Men det har været rigtig sjovt og en meget stor oplevelse. Også det her med at være sammen med vores naboer – det er en historie for sig, som vi virkelig elsker. Vi har haft det fantastisk sammen på ‘Nybyggerne’-vejen. Det var noget, vi var meget spændt på, om det var nogen folk, vi kunne lide, og det var det virkelig. Vi holder så meget af dem alle, og det har været en stor spiller i forhold til at lave et tv-program, at vi har haft det så godt. Det, at lave et tv-program, kan være udfordrende, fordi man skal passe ind i en masse rammer og regler, og det kan godt være lidt hårdt. Især for sådan en som mig – det kan jeg godt blive udfordret på. Men det fede var virkelig sammenholdet og også det, som Lourdes og jeg fik sammen. Det var en kæmpe oplevelse, forklarer Nicolai.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

– Det var da en øjenåbner for os at lave tv, fordi det var så anderledes en verden. Men vi er positivt overraskede over folks reaktion på programmet, og hvor søde folk er omkring deltagelsen. Det er først langt inde i en samtale, at folk lige fletter ind, at de faktisk kender os fra ‘Nybyggerne’. Og det er kun søde henvendelser, som vi får. Men det er også meget specielt det her med, at folk føler, de kender os, fordi de har set os på tv. Man skal lige vænne sig til det, men det er da rigtig sjovt, og det har været en god oplevelse at være på tv. Vi hygger os også rigtig meget med at se afsnittene, da vi også føler, at det er reelt, det de har fået klippet sammen, og at vi kan genkende os selv og de andre. Det er virkelig dejligt. Så vi kunne da også godt finde på at være med i mere tv, hvis der kom noget, vi synes, der ville være sjovt og passede ind i vores liv. Vi er åbne for alle mulige ting, hvis det giver mening, uddyber Lourdes.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 TV 2 og følg Lourdes og Nicolai på deres Instagram-profiler HER og HER.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Mads og Ida afslører: Vi starter en virksomhed sammen

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.