Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

‘Nybyggerne’-Lourdes og Nicolai vil sadle om: Vi drømmer om mere familietid

For parret i grønt hus handler livet om tid med familien, og det er en drøm, de for alvor kan udleve, hvis de vinder TV 2-programmet.

I øjeblikket kan vi hver onsdag på TV 2 følge de tre ‘Nybyggerne’-par, når de bygger og indretter deres drømmehus i Randers. Desværre bliver det kun et af parrene, der får lov at beholde huset i sidste ende, og det heldige vinderpar findes på onsdag den 27. marts, når finalen sendes live på TV 2 fra klokken 20.00.

For Lourdes og Nicolai Manco i grønt hus ville det at vinde huset i ‘Nybyggerne’ få en kæmpe betydning for deres fremtidige liv. De drømmer nemlig om at sadle om i livet og prioritere anderledes.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lourdes og Nicolai: Det var en øjenåbner at lave tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

SE BILLEDERNE: Sif og Mathias fortsætter ’Nybyggerne’ på Instagram

– Det hus, vi bor i i dag, er et dejligt hus, men vi må erkende, at det også er lidt for dyrt for os i forhold til, hvor meget vi skal arbejde for at få det hele til at køre rundt. Vi er der, hvor vi skal ud af den stressende arbejdsmølle: Altså stige af ”hurtig-toget”. Vi skal have mere ro på, fordi det simpelthen kører for stærkt lige nu. Så det er også en af de store grunde til, at vi meldte os til programmet. For ved at vinde huset får vi mulighed for at arbejde mindre og fokusere mere på familien, forklarer Nicolai til Realityportalen.dk. 

– Huset i ‘Nybyggerne’ er jo ikke mega stort, men vi kan sagtens bo der, selvom vi har fire børn. Det har vi fået det indrettet således, at vi jo sagtens kan. Vi drømmer om, at vi kan få mere tid sammen som familie, og det kan vi, hvis vi vinder huset. For det er vigtigere for os at have tid sammen end at have et stort hus med mange værelser. Familieliv er så vigtigt, og vi har vel kun hjemmeboende børn de næste ti år, hvor Millads så måske starter på efterskole. Så det er bare ti år, der er uerstattelige, og hvis vi ikke gør noget, så kommer vi bare til at fortryde, at vi kører derudad med fuldtidsstillinger og masser af arbejde, fordi vi skal sidde i et stort hus, som vi gør nu. Så det vil vi gerne ændre på. Der er det vigtigere for os at prioritere familien, fortsætter Lourdes.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører deres personlige ting i programmet

Kvalitetstid fremfor plads

‘Nybyggerne’-husene er på 119 kvadratmeter, og nogen tænker muligvis, at det langtfra er nok til en familie på seks personer. Lourdes og Nicolai ser dog anderledes på situationen, da de hellere vil skrænke sig ind på mindre plads for at få mere tid sammen.

– De sidste to-tre år har jeg også arbejdet noget, der ligner 70 timer om ugen, og det vil vi bare gerne ændre på. Så hvis vi kan det ved at skrænke os ind på mindre plads, så er det bare så fint. Og når det er sagt, så er det jo også et fantastisk fint hus, vi får, hvis vi vinder ‘Nybyggerne’. Så hvis vi kan vinde det og på den måde samtidig have mulighed for en masse kvalitetstid med familien, så er det jo fuldstændig fantastisk og vores drøm, der går i opfyldelse. forklarer Nicolai, og Lourdes fortsætter:

– Vi er så glade for alle de løsninger, vi har lavet derude. Vi synes, det er så lækkert. Hvis vi vinder huset, betyder det også, at vi kan få nogle midler til at give børnene mulighed for at komme på efterskole, hvilket vi virkelig gerne vil. Hvis de har lyst selvfølgelig. Og det virker måske fjollet at bruge syv uger fra hinanden som familie, når det nu er det, vi gerne vil have mere tid til, men det er en investering for måske at kunne få noget andet. Vi har altid været risikovillige på den måde, at vi altid GØR noget, hvis vi synes, at noget er træls.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

– Vi har selvfølgelig talt med vores børn om, hvordan de ville have det med at flytte, og de elsker at være i ‘Nybyggerne’-huset, så det er jo allerede en god start. De ville blive rigtige ærgerlige over at sige farvel til huset, men sådan er det jo selvfølgelig med en konkurrence. Desværre. Og for dem betyder det jo ikke det store, om vi flytter rent praktisk, fordi de stadig kan blive på deres skole, da det er i det samme område, så det er jo rigtig rart, tilføjer hun.

Se billeder af familien Mancos nuværende hus i Randers øverst i galleriet.

Se ‘Nybyggerne’-finalen onsdag klokken 20.00 TV 2 og følg Lourdes og Nicolai på deres Instagram-profiler HER og HER.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Mads og Ida afslører: Vi starter en virksomhed sammen

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.