Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

‘Nybyggerne’-Mads og Ida vandt en rejse: Nu har de været i Japan

Der er ingen tvivl om, at Ida og Mads blev meget overraskede over, at det var dem, der vandt rejsegavekortet på 20.000 kroner.

Sidste afsnit af ‘Nybyggerne’ inden live-finalen har netop rullet over skærmen, hvor de tre par fik lavet det sidste rum i huset færdigt. Det blev tre smukke stuer, men kun et par kunne vinde sejren og præmien, som i denne uge var et rejsegavekort på 20.000 kroner.

Ida og Mads blev de heldige vindere, og der er ingen tvivl om, at det kom meget bag på dem:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif: Det skal der ske, hvis vi ikke vinder programmet

– Vi var vanvittig overraskede over art vinde, det havde vi på ingen måde regnet med. Vi følte slet ikke, at vi havde fået særlig meget ros fra dommerne lige den dag, så det var det tidspunkt, vi var mest overraskede over at vinde, og det var bare fedt. Måske havde vi bare ikke rigtig forstået noget, fordi vi var så nervøse. Så vi anede ikke, om vi var købt eller solgt, og derfor blev vi bare så overraskede og glade. Det var en perfekt afslutning på de mange ‘Nybyggerne’-uger, fortæller Ida.

De sidste optagelser blev skudt i kassen i slutningen af november, og som parret også nævnte i programmet, gik deres rejse-præmie til en tur til Japan.

– Vi tog afsted over nytåret i to uger til Japan. Det var en virkelig god tur, og det var mega tiltrængt. Det var bare så fin en krølle på det hele, fordi Japan jo har været en stor del af ‘Nybyggerne’ for os, fordi det har været et stort omdrejningspunkt i vores indrening. For os var det ikke bare en ferie, Japan er jo også en del af os, så det, at vi kunne få det økonomiske tilskud til en rejse derhen, var bare fantastisk. Ellers havde vi ikke haft råd til det. Og på turen fik vi så også besøgt familie og venner, som havde fulgt med fra sidelinjen under vores deltagelse i ‘Nybyggerne’, så det var bare for fedt, fortæller Mads.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

LÆS OGSÅ: Ida og Mads: Det skal ændres i ’Nybygger’-huset, hvis vi vinder

– På rejsen blev vi også bekræftet i mange af de ting, som vi har valgt i ‘Nybyggerne’-huset. For eksempel hvor mange rispapirslamper, der er i Japan, og det har vi jo valgt i spisestue og stue. Også det her med klinkerne til vores badeværelset, dem ser man også tit i bybilledet i Japan, og tatami-rummet ser man også mange steder. Vi har jo været i Japan sammen en gang før, men det var stadig noget andet at opleve det hele igen – især i lyset af ‘Nybyggerne’, hvor Japan har fyldt så meget. Det var bare så fedt! Vi fik dog også en masse inspiration, som vi ville ønske, vi havde udført i huset, men dem kan vi jo så tage med videre til vores virksomhed, forklarer Ida.

Se, om det bliver Ida og Mads, der vinder huset i ‘Nybyggerne’ netop nu på TV 2 og TV2 Play.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

 

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.