Nyeste artikler
Se alle
Mike og Thomas (Foto: Niels Henrik Dam)

‘Nybyggerne’-Mike og Thomas: Sådan går det i dag

De to Randers-fyre fortæller nu, hvordan de har det i dag - et halvt år efter 'Nybyggerne'.

Randers-parret Mike Væver Schyum-Krogh Andersen og Thomas Helligsøe måtte desværre gå tomhændet fra finalen i TV 2-programmet ‘Nybyggerne’ tilbage i april. i Det blev nemlig ikke dem, der vandt deres drømmelejlighed på 3,4 millioner kroner i Hedehusene, men derimod konkurrenterne Charlotte og Fredrik.

Parret var ellers mere end klar til at hive rødderne op i Jylland og flytte til Sjælland, idet de begge havde søgt ind på uddannelse i København med sommerstart. Mike havde søgt ind som indretningsarkitekt og Thomas på pædagogseminariet. 

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindernes præmie bliver langt mindre

LÆS OGSÅ: Mike og Thomas: Det værste ved ikke at vinde ‘Nybyggerne’ er…

I dag, et halvt år efter ‘Nybyggerne’-finalen, bor Mike og Thomas dog stadigvæk i deres lejlighed i Randers.

– Mike kom desværre ikke ind, så han prøver at søge ind igen til foråret. Jeg kom ind på pædagogseminaret med opstart her til februar, men jeg er så blevet overflyttet til Randers, så vi kunne blive boende her. Det var en lidt unødvendig udgift for os at flytte, nu hvor vi ikke vandt lejligheden i ‘Nybyggerne’, og Mike ikke kom ind. Så lige nu er vi bare tilbage i vores “gamle liv”, hvor Mike arbejder på Jensens Bøfhus, og jeg som pædagogisk assistent, fortæller Thomas til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Halvandet år efter sejren: ‘Nybygger’-vindere ændrer på huset

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

– Det går rigtig godt med os. Vi kom ret hurtigt over, at vi ikke vandt programmet egentlig. Vi havde lidt en god jysk holdning til det, så vi havde ikke sat vores forventninger højere, end at der var 25 procent chance for, at vi vandt. Og vi var nok også afklaret med, at os to og vores hund ikke helt kunne konkurrere med et scanningsbillede af en baby, som Charlotte og Fredrik jo havde. Det havde da en indflydelse, tror jeg. Men vi er stadig rigtig glade for, at vi var med i programmet. Det skal der ikke være tvivl om.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører nyt Fakta-job

LÆS OGSÅ: Mike og Thomas fra ‘Nybyggerne’: Vi drømmer om børn

Småjobs efter programmet

Selvom Mike og Thomas desværre ikke vandt ‘Nybyggerne’, betyder det dog ikke, at de ikke har fået noget ud af at være med i programmet.

– Det har betydet meget for os at være med, da vi har fået en mega god oplevelse, og det har været en fed rejse at være på sammen. Ingen fortrydelse overhovedet. Og jeg elsker jo reality-tv, så for mig var det også bare fedt at prøve at lave noget tv, fortæller Thomas og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur

– Og så har vi også fået nogle småjobs ud af det. Vi haft blandt andet haft et samarbejde med Julemærkehjemmet i Hobro, hvor vi har lavet opholdsstuen til nogle af de børn, der bor der. Og så har vi også  haft nogle boligreportager på besøg i lejligheden, så vi har lavet lidt i forbindelse med ‘Nybyggerne’. Så det har været rigtig sjovt.

Thomas kunne bestemt godt finde på at lave mere tv i fremtiden. Han havde håbet lidt på at få lov at være med i den kommende sæson af ‘Hjem til gården’ på TV 2, men her blev han valgt fra. Så nu må tiden vise, om vi måske får lov at se ham på skærmen igen i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup erstatter tv-legender i ‘Nybyggerne’: Det er med rystende hænder

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.