Nyeste artikler
Se alle
'Nybyggerne' (Foto: TV 2)

‘Nybyggerne’-par afslører deres personlige ting i programmet

Mads og Ida samt Sif og Mathias havde hver deres personlige ting med i aftenens afsnit.

Her til aften knoklede de tre ‘Nybyggerne’-par igennem for at få deres køkkener færdige i TV 2-programmet. De heldige vindere blev Lourdes og Nicolai, som dermed også vandt 20.000 kroner.

I de tidligere ‘Nybyggerne’-sæsoner har deltagerne fået lov at tage én personlig ting med fra deres hjem og medbringe i programmet. Sådan forholder det sig også i denne femte sæson, og de personlige ting var en del af aftenens afsnit.

HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-par har købt hus

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif: Mathias sagde ja til programmet for min skyld

– Vores personlige ting er den gamle bænk/bordet i køkkenet. Det har stået i et værksted i mit barndomshjem. Min barndom fylder meget i mig, og det er helt klart derfra, at min kreative verden har udviklet sig. Så bænken/bordet er ligesom et symbol på det. Så det er grunden til, at det er det, vi har taget med. Den står normalt i vores køkken herhjemme i København, og så er den fyldt med krydderurter, forklarer Sif.

– Vi har maleriet med, som hang i køkkenet. Det forestiller en japansk geisha, der spiser en ristet hotdog med pinde. Jeg har lavet det, men ideen har vi fået sammen, så det er et samarbejde. Så det er meget personligt, fortæller Ida om hendes og Mads’ personlige ting.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi kan godt virke lidt bonderøvs-agtige

– Ideen er opstået ud fra at kombinere det danske med det japanske. Så det er kombinationen af de to kulturer og sammensmeltningen af det. En hotdog er jo meget dansk, og så en japansk geisha. Og så passede det jo rigtig godt i køkkenet, når nu det havde noget med mad at gøre. Det er et maleri, vi har haft hængende herhjemme. Det er meget humoristisk, men også meget personligt. Det er vi vildt glade for, fortsætter Mads.

Se billeder af Sif og Mathias’ bænk samt Ida og Mads’ maleri i galleriet.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2.

Følg Ida og Mads på deres blog HER og Sif på hendes Instagram HER!

LÆS OGSÅ: CHOK: Par udgår af ‘Nybyggerne’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.