Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

‘Nybyggerne’-par: Vi er alle ligeværdige vinder

Ida og Mads har bestemt svært ved at vurdere, hvem af de andre par der er deres største konkurrenter.

Inden længe skal det afgøres, hvem af de fire ‘Nybyggerne’-par, der vinder TV 2-programmet og deres helt eget drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner.

Alle tre par håber inderligt på sejren, så de kan få lov at flytte ind i det hus, de har kæmpet 7,5 intense uger for at lave. Det er seerne, der bestemmer, hvem af de tre par der skal vinde programmet, og i følge Mads og Ida er det utrolig svært at forudse, hvem der bliver det heldige par.

LÆS OGSÅ: Lourdes og Nicolai: Derfor tilmeldte vi os ‘Nybyggerne’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

-Det er virkelig svært at sige, hvem der er vores største konkurrenter. Det er faktisk umuligt, synes vi, da vi synes, vi er meget lige og alle værdige vindere, forklarer Ida.

-Vi er jo tre så forskellige stilarter og mennesketyper, så det er jo ikke til at sige, hvad folk kan lide. Så det er helt åbent, hvem der vinder, synes vi. Faktisk virkelig spændende på den måde, fortsætter Mads.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Det unge par fortæller desuden, at de langtfra så de to andre par som konkurrenter, mens optagelserne stod på:

– Under programmet følte vi slet ikke, at vi var konkurrenter. Vi spiste aftensmad sammen meget ofte, og det var faktisk sådan, at produktionen lige skulle minde os om, at vi var konkurrenter. For vi hjalp jo meget hinanden med at løfte ting og låne værktøj osv., fortæller Mads.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

-Det er først nu, man opdager, at det er en konkurrence. Ikke på den ubehagelige måde, men mere at folk har holdninger til os og holder med forskellige par, tilføjer Ida, der også fortæller, at de nærmest dagligt har kontakt med de tre andre par, og at de også er mødtes flere gange.

Se ‘Nybyggerne’-finalen onsdag fra klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.