Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV 2

‘Nybyggerne’-Sif åbner op om sin skade i programmet

Det gik gruelig galt for Sif i aftenens afsnit af 'Nybyggerne',

I aftenens afsnit af ‘Nybyggerne’ havde de tre par kun tre døgn til at lave bryggers, ekstratoilet og fordelingsgang. Der skulle derfor knokles på livet løs for at blive færdige til tiden, og Mathias og Sif satte sig for, at de ville komme rigtig godt fra start, så derfor gik de all in på at få fuget fliser. Desværre kom Sif til at bøde for det lidt for hårde arbejde, og hun kunne dagen efter ikke bruge sin højre arm.

LÆS OGSÅ: Lourdes og Nicolai: Derfor tilmeldte vi os ‘Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

Sif og Mathias måtte derfor en tur til kiropraktoren, og det viste sig, at Sif var nødt til at tage en slapper. Nu fortæller hun nærmere om den voldsomme oplevelse i programmet:

– Min ryg låste sig pludselig fast der om natten, hvor jeg havde ligget til klokken fire og fuget fliser. Så jeg røg direkte til kiropraktor og tog et døgn på langs med panodiler og iprener, mens Mathias knoklede videre. Det var ikke med min gode vilje, at jeg var sengeliggende det døgn, tiden tikkede jo derudad, og jeg kunne bare se til fra sidelinjen, fortæller Sif.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

– Det var virkelig nedtur, og det mindede mig om, da jeg var yngre og sad skadet på bænken til fodboldkampene. Men omvendt, som Mathias sagde, så risikerede jeg bare at skulle have flere dage i sengen, hvis jeg ikke tog en slapper nu og her. Derfor var der ikke så meget at gøre, fortsætter hun.

Se finalen i ‘Nybyggerne’ næste onsdag klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.