Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

‘Nybyggerne’-Sif: Det skal der ske, hvis vi ikke vinder programmet

Selvom Sif og Mathias virker som et rigtigt københavner-par, er de bestemt klar til at hive rødderne op og flytte til Randers.

Det 32-årige Vesterbro-par fra ‘Nybyggerne’, Sif og Mathias, venter i øjeblikket spændt på, om de til finalen i TV 2-programmet i aften vinder deres helt eget drømmehus i Randers.

Umiddelbart kan man måske godt fundere lidt over, om det hippe par virkelig er klar til et helt nyt liv i den jyske provinsby, men det viser sig, at parret faktisk længe har drømt om at flytte ud af hovedstaden.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

LÆS OGSÅ: Lourdes og Nicolai: Derfor tilmeldte vi os ‘Nybyggerne’

– Vi har gået i to år og lagt an til at flytte. Jeg er opvokset på landet med masser af natur, dyr og marker, og jeg savner plads, at have et værksted og have en bil. Det er begrænset at bo i en lille lejlighed i byen. Mathias er oprindeligt fra Jylland, og det meste af hans familie bor i Jylland og meget af den i Aarhus. Det har derfor været så sindssygt dejligt at prøve at bo så tæt på min svigermor og resten af hans familie under ’Nybyggerne’. Hver gang vi havde den ene dags pause, kørte vi hjem til svigermor Alice og sov og hyggede. Og mine bedsteforældre er også oprindelig fra Jylland, så i virkeligheden har vi masser af familie meget tæt på Randers, derfor håber vi jo meget på at vinde vores hus, som vi har lagt så meget kærlighed i, forklarer Sif til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Her fået blod på tanden

Selvom hun selv er opvokset på Sjælland, skræmmer det hende på ingen måde at få en fremtid i Jylland:

– Jeg synes kun, at livet bliver større af at gøre noget nyt engang i mellem, da jeg er den spontane type. Så jeg synes kun, at det kunne være fedt at flytte. Hvis vi er så heldige at vinde huset, kommer vi ikke kun tættere på Mathias familie, vi kommer også til at bo tæt på Lourdes og Nicolai, der bor i Randers. De blev vores gode venner, og jeg har snakket meget med dem om at lave noget samarbejde med dem i forhold til min egen nye virksomhed. Så det ville kun være fedt at komme tæt på dem, forklarer hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

– Hvis vi ikke vinder ’Nybyggerne’, skal vi ud og købe noget lignende og igang igen. Vi skal ud og have et hus, men hvor det er, vides dog ikke. Det kunne sagtens være Randers, fordi den by virkelig har åbnet sig for mig. Jeg savner genbrugserne, pladsen, markerne og den gamle by med Gudenåen. Der er virkelig hyggeligt i Randers.

Mathias ønskede ikke at medvirke i interviewet.

Se ‘Nybyggerne’-finalen onsdag klokken 20.00 på TV 2 og følg Sif på hendes Instagram HER!

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.