Nyeste artikler
Se alle
Sif fra 'Nybyggerne' (Foto: Anthon Unger)

‘Nybyggerne’-Sif om deltagelsen: Det ville vi gøre anderledes i dag

Ikke alt er helt perfekt i Sif og Mathias' 'Nybyggerne'-hus.

Sif og Mathias, der er beboerne i rødt hus i ‘Nybyggerne’, kan vi hver onsdag aften på TV 2 følge i deres bygge-og indretningsprojekt. Her kæmper de for at få deres helt eget drømmehus, men når det er første gang, man kaster sig ud i så stort et byggeprojekt, er der mange ting, man finder ud af undervejs.

Sådan var det bestemt også for Mathias og Sif, der under programmet prøvede kræfter med lidt af hvert, som de aldrig havde prøvet før. Det betyder dog også, at der er flere ting, som parret i dag ville have gjort anderledes, hvis de kunne:

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

– Bare tanken om, hvor meget vi ville gøre anderledes, hvis vi kunne gøre det hele igen, det kunne være så fedt. Der ville være så meget. Især processerne. Jeg har lært så meget af at være med i ‘Nybyggerne’. Vi anede jo ikke, hvordan man lagde et gulv, satte paneler og døre i, eller hvad det krævede at forlænge VVS-rør og installere gaskomfur osv. I virkeligheden er jeg dog glad for, at vores erfaring ikke var større, fordi det gjorde, at hver dag var en udfordring og dermed også en sejr, når vi fandt frem til forskellige løsninger og kom tættere på målet. Og så er det altså også bare virkelig sjovt at kaste sig ud i nye ting! Vi fik at vide, at vi ikke måtte forberede os inden, og det havde nok også taget lidt af impulsiviteten, men hvis jeg skulle gøre noget om, så havde det nok været meget rart med lidt overordnede tanker om køkken, toilet osv. Men vi tog det i stiv arm, og det var også en sjov udfordring, fortæller Sif til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører deres personlige ting i programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

– Hvis vi vinder huset, så vil vi glæde os til at lave både for-og baghaven mere, som vi havde drømt om i første omgang. Det blev efterår, regnen kom, og vi kunne ikke købe noget grønt i nogle af butikkerne- Samtidig fik vi bestilt for lidt rullegræs, så haven blev ikke så grøn og blomstrende, som vi havde forestillet os. Desuden kørte vi denne her gamle inspirerende imprægneringsmetode, som hedder Shou Sugi Ban. Det var Mathias idé, og det er et bæredygtigt alternativ til trykimprægneret træ, så vi elskede tanken om at bygge en terrasse og bagefter brænde den af. Desværre begyndte det at regne de sidste dage, og derudover var det en meget tidskrævende process. Hvis vi skulle gøre det igen, tror jeg også, at jeg ville have købt nogle færdige havemøbler i stedet for at bruge tid på at lave dem selv. Tiden var så knap, så hvert et minut talte. Derudover ville vi have lagt meget mere græs, fortsætter Sif og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

– En anden ting, vi vil gøre, hvis vi vinder huset, er at ordne gulvet. Vi har jo lavet alle rummene i huset i zoner, og det ville man jo aldrig gøre med et gulv normalt. Så alle samlinger på gulvet giver ikke helt mening, så det kunne også være fint at få lavet om. Og så er der jo badeværelset, som skal laves færdigt. Jeg vil elske at gå og gøre de sidste ting færdige.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2 og følg Sif på hendes Instagram-profil HER!

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.