Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

‘Nybyggerne’-Sif ville udleve sin drøm: Så tog hun stor beslutning

Sif er uddannet folkeskolelærer, men for et år siden tog hun en beslutning, der ændrede alt.

Der er ingen tvivl om, at 32-årige Sif fra rødt hus i ‘Nybyggerne’ elsker alt, der har med design og at bygge at gøre. Sådan har det været hele hendes liv, men det er kun det seneste år, at hun for alvor er gået all in på sin store passion.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører deres personlige ting i programmet

– Jeg er egentlig uddannet folkeskolelærer, for jeg holder meget af at undervise, og børn er så elskelige, men jeg har altid vidst, at det der med at designe og bruge mine hænder, det har været mit kald. Jeg har bare ikke turdet. Jeg tror, det var, fordi det var min største drøm, og så havde jeg bare gang i alt muligt andet, da jeg også har spillet meget teater og haft en stor pladekontrakt. Det har dog fyldt meget i mit liv at indrette og bygge, nærmest fra barnsben, og for et års tid siden besluttede jeg mig for, at det simpelthen var på tide at prøve at realisere den drøm, starter Sif og fortsætter så:

HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-par har købt hus

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

– Jeg sagde lærerjobbet op og søgte ind på et 20-ugers grundforløbkursus på møbelsnedkeruddannelsen. Her lærte jeg endnu mere om materialer og værktøj, som jeg i forvejen havde samlet på hele livet, og jeg fik et kørekort til de helt store maskiner. Herefter begyndte jeg at indrette, designe og bygge for mine venner, og det var først i denne periode, at jeg så ‘Nybyggerne’-programmerne for første gang og tænkte: ”Wow, det dér, det ville være det vildeste!” At få et helt hus og så bare gå amok med design og værktøj sammen med ham, jeg elsker. Det ville virkelig være en drøm, der gik i opfyldelse. Så jeg meldte os til. Og nu står vi på den anden side, og jeg er så lykkelig for alt det, vi har oplevet sammen.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi kan godt virke lidt bonderøvs-agtige

LÆS OGSÅ: CHOK: Par udgår af ‘Nybyggerne’

Starter egen virksomhed

Sif og Mathias håber bestemt meget på, at de vinder deres drømmehus til ‘Nybyggerne’-finalen i slutningen af marts. Uanset udfaldet har ‘Nybyggerne’ dog allerede nu gjort en stor forskel for Sif – både oplevelses-og karrieremæssigt.

– Programmet har kickstartet min karriere som selvstændig interiørdesigner, og jeg glæder mig kun til fremtiden. Lige nu er jeg i gang med at starte min egen virksomhed som interiørdesigner, hvor jeg både indretter rum, men også bygger specieldesignede møbler. Herudover drømmer jeg om at lave et DIY-univers og hjælpe andre, måske særligt piger og kvinder, med at komme i gang med at indrette og bruge deres hænder. Jeg vil gerne være den nye Det’ Leth, hvor jeg har fokus på genbrug og viser, hvad man kan med alt det, vi smider ud. Det, synes jeg, er sjovt. Så det er jeg i fuld gang med nu, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

– Derudover bruger jeg i øjeblikket også meget tid på de sociale medier og få svaret alle dem, der er begyndt at følge mig.. Der er allerede mange, der har kontaktet mig for at starte et samarbejde op, tilføjer hun glad.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 og følg Sif på hendes Instagram-profil HER!

Se også galleriet med billeder fra Sif og Mathias’ hjem i København øverst.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.