Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

’Nybyggerne’-stjerne: Derfor hedder jeg Lourdes

Har du også undret dig over navnet Lourdes? Nu fortæller 'Nybyggerne'-stjernen, hvor det stammer fra.

Netop nu ruller endnu et afsnit af TV 2-programmet ‘Nybyggerne’ over skærmen. Det er blevet tid til, at vi skal følge de tre pars travle dage, når de skal lave den helt perfekte baghave.

Der er ingen tvivl om, at navnet Lourdes ikke er et af de mest populære i Danmark, men indtil nu har det været uvist, hvor ‘Nybyggerne’-deltagerens navn stammede fra. Det afslører hun nu overfor Realityportalen.dk, og det viser sig, at det ikke kun er Mads fra gult hus, der har en forælder fra et andet land end Danmark:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører deres personlige ting i programmet

– Min far er fra Brasilien, men jeg ligner bare min mor rigtig meget. Det er derfor, jeg ikke ser specielt brasiliansk ud. Så jeg er halvt brasiliansk, og jeg er opkaldt efter mine bedstemødre. Min danske bedstemor hedder Anne, og min brasilianske bedstemor hedder så Lourdes, fortæller Lourdes til Realityportalen.dk.

– Så mit fulde navn er Anne-Lourdes. Men nu hvor der er mange, der hedder Anne ellers, så begyndte folk bare at kalde mig Lourdes i stedet for. Også fordi det andet er lidt langt. Jeg har altid boet i Danmark, og min far har boet her i 35 år – alle de år, hvor han har været sammen med min mor. De mødtes i Skotland og flyttede så til Danmark, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Lourdes fortæller desuden, at hendes navn udtales “Lurdes” og altså ikke “Lortes”, som Emil Thorup ofte udtaler det i programmet.

Se Lourdes og Nicolai i ‘Nybyggerne’ lige nu på TV 2 og følg dem på deres Instagram-profiler HER og HER.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.