Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

‘Nybyggerne’-vindere afslører datterens navn

Nu løfter Anne og Todd sløret for, hvad deres lille datter hedder.

‘Nybyggerne’-vinderne fra 2017, Anne Bach og Todd Edlin, kunne i september afsløre, at datteren Lily på fem skulle være storesøster, da Anne var blevet gravid og sat til at føde i marts.

I januar kunne parret desuden løfte sløret for, at det var endnu en lille pige, der var på vej, og den 13. februar meldte hun så sin ankomst – et par uger før tid.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur

Anne og Todd havde dengang endnu ikke besluttet, hvad den lille ny skulle hedde. Lily ønskede, at hendes lillesøster skulle hedde Ærte, men nu afslører Anne, at det sidste skud på stammen har fået et andet navn.

– Det tog en hel måned at finde ud af, hvad hun skulle hedde, men Nora blev det, og nu kan hun slet ikke hedde andet. Nora og Lily. Så fint sammen, synes vi. Tiden flyver, og det hele går bare så godt. Hun vokser med lynets hast og er nu allerede på vej til at bruge str. 56 i tøj. Til ikke babykyndige, yes, jeg fattede det heller ikke de tal, før jeg fik børn, så svarer det til, at hun nu bruger den størrelse, som de fleste babyer bruger, når de bliver født. Hun vejede 3,5 kilo til 5 ugers undersøgelsen, og de små kinder begynder at blive lidt mere runde! Så sødt, fortæller Anne på parrets blog.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Nybyggerne’-stjerne har valgt utraditionel fødsel

LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-vinderne sætter deres ene hjem til salg

– Vi fået en drømmestart. Indtil videre har vi hverken haft problemer med amning, maven eller søvn. Det eneste, der fyldte lidt i starten, var afbøvsning, for det er på ingen måde noget, hun gør sig i, men hvis ikke, så sover hun ikke ordentligt og gylper alt op, så snart hun bliver lagt ned. Hun har ligeledes lidt refluks, fordi hun kom lidt tidligt, og den muskel, der holder på maden, ikke var helt funktionel endnu, men derudover har det hele været så dejligt. Lily har også taget så godt i mod sin lillesøster. Hun er så stolt og krammer og kysser hende hele tiden. Jo, hun har reageret lidt på det hele, men det er overfor Todd og mig. Ikke sin søster. Og selvom det er hårdt med en femårig, som prøver grænser af til det yderste, så tænker jeg, at det er helt normalt. Så ingen alarm der, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Nybyggerne’-Charlotte: Jeg har aldrig drømt om at blive mor

Se billeder af søde lille Nora nedenfor:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Efter jeg havde født Nora, blev jeg spurgt af en sygeplejerske, om vi havde det okay med at have fået en lille baby. Først synes jeg det var lidt skørt at spørge om, men så kom jeg i tanke om at med Lily der tudbrølede jeg på den der hormonella tudedag (som ingen havde fortalt mig om!) hvor mælken løber til. Jeg stortudede dengang over at intet var som vi havde forventet med fødsel og sygdom, men mest af alt over at hun ikke kunne passe noget som helst, og alt så helt tosset ud på den lille krop. Kan heller ikke huske at hospitalet havde noget tøj på riget, som de havde her på Aalborg sygehus. Men vi fik dengang en præmaturbody af min veninde, og pludselig var proportionerne jo helt fine igen😆 Man er lidt kuk når man lige har født, det skal man virkelig huske på som nybagt mor! Hun er jo ikke engang lille i forhold til de for tidligt fødte, men jo hun er da en lille fis. Vi tænker ikke meget over det denne gang. Det er jo det vi kender til. Det er mest vi har manglet lidt tøj hist og her. Hun er på vej til at rykke i størrelse nyfødt, altså str. 56, her efter to måneder, men hun svømmer stadig lidt i noget af det😄 Oh well hun er heldigvis meget fashionabel med oversize og rolled up sleves😆🤘🏼 Hvor store var jeres ved fødslen?

Et opslag delt af Anne K Bach | Nybyggerne (@annekristine) den

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter ny sæson af ‘Nybyggerne’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.