Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Nybyggerne’-vindere afslører kønnet: Vi skal have en ..

Nu løfter Charlotte og Fredrik sløret for, om de skal være forældre til en dreng eller en pige.

Den 3. april blev en særlig lykkelig dag for 27-årige Charlotte Møller Jakobsen og 29-årige Fredrik Holm Koch fra Aarhus. Parret vandt nemlig fjerde sæson af ‘Nybyggerne’ og hermed også deres drømmelejlighed i Hedehusene til en værdi af 3,4 millioner.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Bolette og Jimmi: Nu skal vi finde en papkasse eller autocamper

Det er dog bestemt ikke den eneste lykkelige begivenhed, som parret kan glæde sig over. To uger inden ‘Nybyggerne’-finalen kunne de nemlig afsløre, at de skal være forældre til efteråret. Nu kan Charlotte og Fredrik løfte sløret for, om de venter sig en pige eller en dreng:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk er blevet far

– Vi havde bestilt en kønsscanning, for på trods af at vi havde tænkt, at det var lidt skørt at bruge penge på ekstra scanninger, så blev vi altså for nysgerrige. Jeg tror, vi var ekstra nysgerrige, fordi vi begge havde en stærk fornemmelse af, at det var en dreng. Samtidig sagde stort set alle omkring os, at de var sikre på, at det var en dreng. Fredriks mormor var så sikker, at hun allerede havde strikket i blå farver, og jeg kom hele tiden til at kalde den “ham”. Derfor måtte vi få bekræftet eller afkræftet vores fornemmelser, fortæller Charlotte på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Derfor ryger jeg under graviditeten

– Vi tog ind på scanningsklinikken og fortalte om vores fornemmelse for, at det var en dreng, og det blev bekræfte: It’s a boy! Hvor er det vildt. Jeg har aldrig været helt sikker på, om jeg skulle have børn, men da tanken om at stifte familie begyndte at spire, kunne jeg bedst se mig selv som en “drengemor”. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men det føles bare mere som mig – i hvert fald som førstegangsmor. Fredrik har længe ønsket at blive far, og tanken om en fremtidig basketballmakker passer ham helt fint. Men om han bliver basketballspiller, balletdanser eller kan lide at bage fine kager, så er vi ovenud lykkelige, og vi glæder os til at møde ham i efteråret.

LÆS OGSÅ: Mike og Thomas fra ‘Nybyggerne’: Vi drømmer om børn

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Maja har mødt en sød fyr

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.