Nyeste artikler
Se alle
Lise og Michael (Foto: TV2)

‘Nybyggerne’-vindere stresser over nyt tv-program

Tiden er knap, og det betyder, at 'Nybyggerne'-parret har måttet sænke deres forventninger.

Inden længe kan Lise Vandborg og Michael Stig Christensen flytte ind i deres nye hus midt ude i skoven, som de selv har bygget ud fra alle deres byggedrømme og fremtidsdrømme. Men selvom drømmehuset venter, så er der ikke dømt udpræget lykke i det lille hjem, indrømmer Lise.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Lise og Michael på ‘Nybygger’-huset

– Jeg har ramt en mur. Jeg synes, alting er nederen igen. Langsommeligt og som en ond cirkel. Jeg føler ikke, jeg laver andet end at spartle, male, slibe, spartle, male og slibe – og vi har kun været i gang i tre rum. Og med tre uger til indflytning, kan jeg godt mærke stressen tage over i min krop, skriver Lise på parrets blog og fortsætter:

– Vi har kun 1,5 uge tilbage at optage i, og vi har ikke optaget noget indretning endnu. Så vi har virkelig travlt for at kunne nå at vise en smule i vores tv-program. Det fylder alt for meget i min bevidsthed det tv-program. Jeg ville ønske, jeg bare kunne slappe af, men jeg føler, vi har nogle forpligtigelser, vi skal leve op til. Så der bliver arbejdet ekstra hårdt for at nå det.

LÆS OGSÅ: Linse tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer

Derfor har Lise været nødt til at sænke sine forventninger til, hvor færdige de kommer til at være med huset i tv-programmet, som vil blive vist på TV 2. Parret har på det seneste været ramt af uheld med både sønnens sygdom og Michael, som brækkede foden, derfor har de måttet erkende, at de ikke når at blive helt færdige med huset.

– Det er altså bare ikke muligt for os. Men vi vil gerne vise så meget, vi kan nå. Og vi har kun to optagedage tilbage i næste uge, og så er programmet i hus. Det bliver så sjovt at se de endelige programmer, for hold nu fast der er sket meget det 1,5 år de har fulgt os. Jeg glæder mig til at genopleve vores lille historie, slutter Lise indlægget på bloggen.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.